Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Koncernredovisningsekonom till ledande bolag inom transportbranschen jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Koncernredovisningsekonom till ledande bolag inom transportbranschen på Amendo Bemanning

Koncernredovisningsekonom till ledande bolag inom transportbranschen

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Amendo söker nu en koncernredovisningsekonom för ett konsultuppdrag till ett ledande bolag inom transportbranschen. Uppdraget påbörjas i oktober och pågår under 14 månader.  

Arbetsbeskrivning 

Vi söker dig med några års erfarenhet av koncernredovisning med ett intresse för koncernredovisning ur ett praktiskt, analytiskt och systemlösningsperspektiv. Som koncernredovisare tar du du ett stort ansvar i arbetet samt leder ett mindre team.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en högskole/universitetsexamen med inriktning redovisning eller finansiering.  Vi tror att du har några års erfarenhet av koncernrapportering. Du är van att arbeta med rapporterings- och redovisningsapplikationer samt är en erfaren användare av Excel. Eftersom bolaget arbetar i en internationell miljö så är det viktigt att du behärskar att kommunicera både på engelska och svenska. Utöver detta ser vi att du som person är:

- En problemlösare  
- Analytisk- och problemlösningsförmåga  
- Detaljorienterad 
- Självständig och lagspelare 
- Serviceminded och kommunikativ 

Detta får du som konsult på Amendo 

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo 

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-OW1 
#ekonomi

 

Rekommenderade jobb

Koncernredovisningsekonom till ledande bolag inom transportbranschen
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Vi söker dig som är ekonom med erfarenhet av administration
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Business Controller sökes till långt konsultuppdrag!
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1244710-255807