SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Koncernredovisningsekonom med systemintresse till Addedo jobb i Malmö på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Koncernredovisningsekonom med systemintresse till Addedo på Invici

Koncernredovisningsekonom med systemintresse till Addedo

Invici Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Tycker du om och är duktig på koncernredovisning? Vill du utvecklas mer och bli inspirerad av kompetenta kollegor? Vill du jobba med de ledande applikationerna? Vill du ha dynamik och variation? Då kan det vara dig vi söker till Addedo som ytterligare en konsult till deras erfarna team!

Om uppdragsgivaren
Addedo Sverige har sen starten för tio år sen vuxit från noll till runt 130 MSEK i omsättning, cirka 200 aktiva kunder och 55 medarbetare. Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning, budget, prognos och koncernrapportering.

Vid ett flertal tillfällen genom åren har vi blivit uppmärksammade som den bästa partner både av IBM och SAP i Sverige men också Europa och globalt.

Vi på Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande.

Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete. Läs mer på: www.addedo.com

Beskrivning av tjänsten
Du blir en viktig kugge i konsultgruppen som ansvarar för att utveckla/implementera koncernrapporteringslösningar för Addedos kunder. Ytterst kommer ditt arbete att handla om att hjälpa kunder att göra sina bokslut och följa upp koncernen snabbare säkrare och effektivare. Detta innebär att du stöttar kunden i deras utveckling av koncernredovisning genom systemapplikationer där du är specialist på något av systemen Cognos, Aaro, Ocra eller Onestream. Arbetet sker alltid i nära samarbete med kunden där du kommer att jobba med ekonomichefer, financial controllers samt koncernredovisningschefer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Stötta, tolka och kartlägga kundens behov och översätta dessa till krav på systemlösningar
– Designa och implementera aktuella programvarulösningar hos nya och befintliga kunder
– Underhålla och vidareutveckla lösningar hos existerande kunder
– Vid intresse finns även möjlighet att jobba enbart som koncernredovisningskonsult

Du erbjuds en position i ett företag med tydliga värderingar som är lagarbete, engagemang, kompetens och balans. Du kommer att ingå i ett team där det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter och tips på ett prestigelöst sätt som gynnar dig, gruppen och Addedo som företag. Addedo är en arbetsgivare som tar sin roll på allvar och gör det möjligt för dig att växa och utvecklas som individ och professionellt.

Vem är du?
Vi ser att du är civilekonom med ett antal års erfarenhet av koncernredovisning men som kanske av olika anledningar vill testa en ny roll inom koncernredovisning där man får dynamik och variation och inte är låst av de återkommande bokslutsrutinerna och att man faktiskt kan ha semester. Naturligtvis kan man redan idag vara konsult också.

Som person är du nyfiken, engagerad, utåtriktad och har lätt för att komma i kontakt med andra och ser dig själv som kundorienterad och kommunikativ där du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du måste gilla att hjälpa andra och ha förmåga att arbeta konsultativt både på ett operativt men likväl på ett strategiskt plan.

Du har naturligtvis ett systemintresse och en vilja att utvecklas inom detta och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med några av de större standardsystemen som finns på marknaden idag såsom Aaro, Cognos Controller, Onestream, Ocra, Hyperion FM eller SAP BPC.

Som person ser vi gärna att du har glimten i ögat och att du har ett positivt och prestigelöst synsätt där du vill och kan bidra till en fortsatt resa med Addedo som en bra arbetsplats.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja, tel 0709-810048 eller Jeanette Wahrenberg 0707-765091. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Under de första veckorna i augusti är vi på semester och kan vara svåra att nå. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7486