Jobbet Koncernredovisningsansvarig till börsnoterade bolaget ZignSec har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koncernredovisningsansvarig till börsnoterade bolaget ZignSec publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett företag där det händer mycket samtidigt som du arbetar nära verksamheten på ett spännande Regtech-bolag? Vi söker nämligen dig som har erfarenhet som koncernredovisare från en revisionsbyrå och vill vidareutvecklas och få chansen att ta mer ansvar i en självgående roll med mycket frihet under ansvar. Känner du igen dig - Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
ZignSec är ett snabbt växande Regtech-företag, nyligen noterat på Nasdaq First North Growth Market. De utvecklar och driver en identitetsverifieringsplattform som möjliggör omedelbar digital verifiering av människor i mer än 200 länder via ett enda API. Bolaget söker nu en driven, strukturerad och erfaren koncernredovisare som vill axla rollen som koncernredovisare. Rollen innebär ett huvudansvar för koncernrapporteringen samt upprättande av årsredovisning för flera bolag i koncernen. Du kommer att arbeta närmst CFO och du kommer att ha en betydelsefull roll i verksamheten där du med din erfarenhet och kompetens kommer att få axla ett stort ansvar.

Du erbjuds

• Möjligheten att utvecklas och plocka på dig erfarenheter hos ett spännande bolag som befinner sig i en expansiv fas och där goda utvecklingsmöjligheter erbjuds
• En jättechans för dig som har drivet att få utvecklas inom koncernredovisning och inom controlling samt arbetsledning av medarbetare

Arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med företagets CFO. Din vardag kommer bestå av att ansvara för att säkerställa att rapportering av utfall för bolagen rapporteras i enlighet med koncernens redovisningsprinciper. Du kommer även ansvara för att stötta bolagens redovisningsekonomer och ekonomiassistenter genom att säkra rätt kvalitet i materialet.
Du kommer få axla ett stort ansvar för koncernredovisningen redan från start samt även på sikt vara behjälplig vid systembyte och ansvara för att alla bolag arbetar på samma sätt. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att överse, strukturera och säkerställa att koncernens alla bolag har korrekt en bokföring, myndighetsrapportering och skatterapportering för ett bolag på Nasdaq First North.

Du kommer även att sköta:
• Koncernredovisning, bokslut och koncernbokslut för ZignSecs bolag
• Enklare business-controller uppgifter
• Löpande bokföringsarbete och fakturahantering fram tills att organisationen blir större och därefter även få chans till att arbetsleda nya medarbetare och säkerställa kvalitén i deras material

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har arbetslivserfarenhet från en roll som koncernredovisare på en revisionsbyrå och har arbetat med redovisning, bokslut och koncernbokslut. Viktigt då du självständigt kommer att sköta ovannämnda arbetsuppgifter redan från start.
• Har kompetens inom koncernredovisning, rapportering och konsolidering.
• Har en relevant universitetsexamen inom redovisning eller ekonomi
• Har god systemvana och goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då all intern och extern kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande om du:

• Arbetat i systemen Pyramid, Fortnox och/ eller Visma
• Har arbetat i en internationell koncern som förvärvar bolag

Som person är du

• Självgående
• Strukturerad
• Flexibel

Övrig information

• Start: Omgående, enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
• Placering: Solna Centrum, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ZignSecs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
ZignSec är ett Regtech-företag, nyligen noterat på Nasdaq First North Growth Market, som utvecklar och driver en identitetsverifieringsplattform som möjliggör omedelbar digital verifiering av människor i mer än 200 länder via ett enda API. De hjälper företag att effektivisera och skala sina affärer genom snabbare och bättre kundkännedom, bedrägeribekämpning och förbättrad regelefterlevnad över hela världen.

Referens

15045409-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till