Jobbet Koncernredovisare med systemintresse till Aaro Systems har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koncernredovisare med systemintresse till Aaro Systems publicerad av Invici

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Brinner du för att förbättra, utveckla och implementera systemstöd samt fungera som bokslutsstöd? Vill du utvecklas inom koncernredovisning och AARO i en utmanande roll som erbjuder stor variation?

Då kan du vara den nya konsult vi söker till teamet inom Aaro Systems i Stockholm.

Du får i rollen möta kunder i olika typer av systemprojekt och samtidigt själv utvecklas som konsult, koncernredovisare samt applikationskonsult genom den företagskultur och kompetensutveckling som Aaro Systems erbjuder.

Om uppdragsgivaren
Aaro Systems AB vision är att göra koncernkonsolidering enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat vår produkt i 30 år, kan vi idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys, hos såväl större som mindre koncerner.

Inom Aaro Systems finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och företag. Att arbeta hos oss innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar.

Vi arbetar med kompetensutveckling på både grupp- och individnivå och kompromissar aldrig när det gäller kompetens eller kvalitet. Vi har goda personalförmåner och värdesätter en öppen social miljö där vi flera gånger om året hittar på aktiviteter tillsammans. Vi sitter centralt i trevliga lokaler på Kungsbron i innerstan. Visst resande ingår i tjänsten.

Aaro Systems värdegrund som beskriver företagskulturen är ”Professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö.”

Beskrivning av tjänsten
Som konsult kommer du att ha en stor kundkontakt och få möjlighet att arbeta i olika branscher med koncernrapporteringssystemet AARO.

Exempel på arbetsuppgifter hos kund:
– Stötta nya och befintliga kunder med implementeringar, uppgraderingar och utveckling av systemanvändandet i AARO
– Fungera rådgivande i olika systemfrågor
– Fungera som bokslutsstöd
– Delaktig i kvalitetssäkring och effektivisering av koncernredovisningsprocessen
– Delaktig i utveckling av modell för kassaflödesanalys
– Fungera som stöd avseende kvalitetssäkring av intern och extern finansiell rapportering (ofta enligt IFRS)
– Följa trender i redovisningsprinciper och stötta i att implementera förändringar i regelverk
– Utbildning av AARO

Utöver arbete ute hos kund kommer du att få tid för egen kompetensutveckling på kontoret samt möjlighet till mentorskap. Du arbetar även på kontoret nära sälj, utveckling och projektkontoret och här därmed stor möjlighet att påverka utformning av systemets funktionalitet.

Vem är du?
Du har civilekonomexamen eller motsvarande och har erfarenhet av arbete med redovisning, bokslut och till viss del koncernbokslut. Du har antingen erfarenhet av koncernredovisning, rapportering och konsolidering alternativt ett väldigt stort intresse för det och vill utvecklas inom området. Det är meriterande med erfarenhet från noterade bolag och kunskap i IFRS.
Du har mycket goda kunskaper i Excel och ett stort systemintresse generellt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig med en positiv inställning, ett lösningsorienterat och professionellt förhållningssätt till kunder. För att lyckas i rollen behöver du vara både flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tänker proaktivt och är en relationsbyggare, och utgår från kundens bästa. Du är mycket drivande och kan arbeta självständigt. Du trivs att förflytta dig i olika arbetsmiljöer, är anpassningsbar och trivs i mötet med nya människor. Din kommunikativa förmåga är mycket god, både i svenska och engelska.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Aaro Systems med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Referens

7247

Om företaget

Vi är ett rekryteringsföretag som fokuserar på ekonomer. Vi kan yrket, utifrån egen erfarenhet och lyhördhet, och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom.

Vi ser unikt på varje uppdrag och vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen. Processen är anpassad och knuten till vilken typ av tjänst du söker. Ser fram emot din kontakt!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till