Jobbet Koncernredovisare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koncernredovisare publicerad av ICA

Heltidsanställd
Solna

ArbetsbeskrivningVi söker en vikarierande koncernredovisare till ICA Gruppen


Vill du arbeta på ett företag där det händer mycket och vill du arbeta nära verksamheten inom finansområdet? Attraheras du också av att få arbeta i ett team, där du tillsammans med dina kollegor arbetar självgående med frihet under ansvar samt drivs av att driva sitt eget? Då kommer du verkligen trivas här hos oss och i vårt team!


Koncernredovisnings ekonom

I denna roll kommer du ingå i Koncernredovisningsgruppen för ICA Gruppen där teamet består av 5 personer och du rapporterar till Koncernredovisningschefen.


Din vardag kommer bestå av att ansvara för att säkerställa att rapportering av utfall för ett eller flera bolag/segment rapporteras i enlighet med koncernens redovisningsprinciper. Konsolidera underkoncerner i ICA Gruppens system för konsolidering. Arbeta med dotterbolagen och med koncernens controllers för att säkra rätt kvalitet i materialet.


Vidare kommer du att delta i arbetet med koncernens kvartalsrapporter samt årsredovisning. Du kommer även arbeta med de externa revisorerna vid års- och kvartalsbokslut.


Dessutom kommer du få delta i projekt som gruppen arbetar med för att kontinuerligt utveckla och effektivisera rutiner och processer.


Vem är du?


Förutom att du är riktigt duktig inom redovisning och gillar det du gör, så har du flera års arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter. Du är väl bekant med Excel och behärskar Powerpoint väl. Du har erfarenhet av koncernredovisningssystem.


Hos oss kommer dina egenskaper verkligen till sin rätt om du gillar det analytiska och där ditt sinne för detaljer och noggranhet uppskattas och tas till vara på. Dessutom ser vi gärna att att du är en prestigelös, strukturerad och självgående person som tycker om att ta egna initiativ med en god kommunikativ förmåga.


Kontaktinformation 
 

Frågor om tjänsten besvaras av Koncernredovisningschefen och Rekryterande chef Annika Brinck, annika.brinck@ica.se


Anställningsform


Vikariat på ca 1 år. Tillträde runt årsskiftet 2020/2021.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 25 september 2020.Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011615

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till