Jobbet Koncerncontroller till Trelleborgs kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koncerncontroller till Trelleborgs kommun publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Trelleborg

ArbetsbeskrivningArbetsbeskrivning:

Du kommer arbeta inom en ny avdelningen inom kommunledningsförvaltningen. Din arbetsplats är avdelningen för kvalitet och resursutveckling. Vi finns mitt i Trelleborg och kommer efter sommaren flytta in i nya lokaler där hela förvaltningen kommer arbeta aktivitetsbaserat.

Ekonomifunktionerna för Trelleborgs kommunkoncern har ett övergripande ansvar för ekonomiarbetet för Trelleborgs kommun och koncernen. Rollen som koncerncontroller är en nyinrättad funktion och direkt underställd kommunens ekonomichef, Bo Carlbark.

Som koncerncontroller har du ansvar dels för konsolidering av modern och dess döttrar samt samordning med kommunen i konsolidering av hela kommunkoncernen. Dina arbetsuppgifter kommer även vara koncernredovisning, finansiell internrapportering, skatt och moms, månads-, delårs- och årsbokslut, finansiella analyser, budgetarbete, bolagisering av bolag samt utarbetande av nyckeltal. Du kommer även delta i utvecklingsprojekt samt ansvara för kommunikation och informationsutbyte med kommunens dotterbolag.Vem är du?

Vi söker dig som har en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet från kvalificerat arbete inom redovisning. Har du en bakgrund inom revision samt erfarenhet att arbeta med kommunala bolag ser vi det som meriterande. Kompetens inom koncernredovisning och K3 är ett krav. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och har en fallenhet för att arbeta i olika affärssystem. Har du arbetat i Raindance är det välkommet.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är utvecklings- och lösningsfokuserad som drivs av att förbättra, effektivisera och att skapa lösningar på komplexa frågeställningar. Du är ansvarstagande och har förmåga att självständigt driva arbetsuppgifter. Självklart har du stor förståelse för vikten att följa interna processer och följer lagstiftning där kvalitet och deadlines styr ditt arbete. Vidare ser vi att du kan samarbeta där du har en pedagogisk kommunikationsförmåga.

Du är en person som trivs att arbeta i en organisation där förändring och utveckling präglar arbetsmiljön.Du erbjuds:

Detta är en spännande möjlighet för dig som brinner för redovisning och är trygg i koncernredovisning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Trelleborgs kommun med Jurek, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan, dvs CV och personligt brev, så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Referens

495296CA4090459A9796AE11B21F33A8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till