Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Komponentkvalitetsingenjör till II-VI, Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Komponentkvalitetsingenjör till II-VI, Stockholm på TNG Tech

Komponentkvalitetsingenjör till II-VI, Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Var med i vårt växande team på II-VI för att utveckla världens mest innovativa och effektiva krafthalvledare.

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet med en komponentkvalitetsingenjör till II-VI (tidigare Ascatron) i Kista, Stockholm. Du kommer ansvara för produktkvalificering av våra innovativa SiC-produkter.
Med kunskap inom halvledarfysik och testning av elektronikkomponenter kommer du vara en del av vårt team som tillsammans förändrar fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

  • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
  • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
  • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljs globalt.
  • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.

Se fler lediga tjänster hos II-VI: [ Link removed ]

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ansvara för produktkvalificering av våra krafthalvledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Skapa system för produktkvalificering enligt kundernas krav och standarder för certifierade leverantörer (tex för fordonsbranschen).
  • Hantera testning av komponenternas tillförlitlighet och prestanda under utvecklingsprocessen. Detta kan ske internt eller hos extern part.
  • Ansvara för kvalitetskontroll av produkterna.
  • Bygga upp mätprocedurer för intern testning av kraftkomponenter.
  • Dokumentera arbetet, skriva lägesrapporter och instruktioner. Till exempel kvalitets-, utvecklings- och leveransrapporter.
  • Hålla interna såväl som externa presentationer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen kräver att du har erfarenhet inom testning, mätning, dataanalys samt kvalitetsarbete. Du är bekväm med att ha många kontaktytor både internt och externt. Du har erfarenhet av att arbeta metodiskt och under eget ansvar.
Detta är en heltidsställning där du tillhör ett team som utvecklar SiC-krafthalvledare. Du rapporterar till gruppledaren för Device Development.

VEM ÄR DU?

Vi söker en civilingenjör i mikroelektronik, elektronik eller teknisk fysik. Du har god kunskap inom testning av elektronikkomponenter och har flera års erfarenhet inom industriell tillverkning av elektronik. Kunskap om krafthalvledare är meriterande. Rollen kräver även förmågan att definiera problem, samla in data, verifiera fakta och dra valida slutsatser.
Som person är du metodisk, systematisk och har förmågan att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter. Du är energisk och drivs av att uppnå kvalitativa resultat. Du arbetar självständigt samtidigt som du uppskattar lagarbete för att tillsammans uppnå gemensamma mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Komponentkvalitetsingenjör till II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltid
Applikationsingenjör vid II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Processintegrationsingenjör till II-VI
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C7C22189EEED4FF48D3479DC37335751