Jobbet Komponentingenjör till tekniskt bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Komponentingenjör till tekniskt bolag! publicerad av Friday Tech Recruitment

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

OM TJÄNSTEN:

Som komponentingenjör kommer du vara tekniskt ansvarig för köpta standardkomponenter och vara delaktig i arbetet med alla sektionskomponenter. Du kommer vara delaktig i att lösa tekniska problem, utföra kontinuerlig övervakning samt ha ett nära samarbete med kundens tillverkare. Du kommer ingå i ett team inom Supply vilket innebär att du även kommer ha ett nära samarbete med produktion, design och sourcing.

Rollen kommer vara varierande och du kommer exempelvis vara delaktig i utvecklingsprojekt med hela organisationens designers och vara ett viktigt stöd genom att välja rätt komponenter för att optimera produkterna. Leverantörerna finns runt om i hela världen och därav kan det bli aktuellt med resor i tjänsten på sikt.

VI SÖKER DIG SOM HAR: 
  • Eftergymnasial utbildning inom elektronik eller motsvarande
  • Något eller några års erfarenhet av hårdvarudesign och komponenter
  • Arbetat med Excel på en avancerad nivå
  • Bekant med databaser och erfarenhet av att hantera stora mängder data.
  • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift

Vidare söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörer. Som person söker vi någon som har ett öppet sinne, är välorganiserad samt har ett strukturerat sätt att arbeta. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös och lösningsorienterad.

OM KUNDFÖRETAGET: 

Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Referens

friday303

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till