Jobbet Komponentingenjör till spännande företag i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Komponentingenjör till spännande företag i Jönköping publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Tar du ingenjörsexamen inom elektronikområdet, har du höga ambitioner och vill utvecklas inom ett spännande företag? Då kan detta var tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som komponentingenjör kommer du att jobba tätt ihop med tekniska, inköp- och kvalitetsavdelningar. Din uppgift kommer vara att rådgiva dem och vara länken mellan leverantörer, företagets mekaniska komponenter och dessas produktionsverktyg. Arbetet kommer dels utföras på plats hos kunderna där du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och jobba med flera olika projekt parallellt. I din roll kommer du att ha nära kontakt med leverantörer och vara den som behandlar ärenden där du är drivande i att ta fram lösningar och hjälper kunderna till bästa resultat. Du kommer att ingå i en grupp komponentingenjörer där du till en början åker med på sambesök för att så småningom anta egna uppdrag.

Om företaget
Genom ansvarsfulla medarbetare med hög kompetens hjälper de sina kunder till utveckling och kunskap kring industrialisering, tillverkning och utveckling. Företaget strävar mot ständig utveckling både för anställda och verksamheten. Här erbjuds en positiv, utmanande och inspirerande arbetsmiljö där du får jobba med frihet under ansvar. Företaget erbjuder många intressanta arbetsuppgifter då de jobbar med hemliga projekt som ligger i framkant av dagens teknik.

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt nyfiken, noggrann och strukturerad. Som person har du lätt att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Skallkrav: • Högskoleingenjör inom elektronik • Svenska och engelska i tal och skrift • Körkort B

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, dagtid Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Referens

20024

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till