Jobbet Komplettera ditt CSN med en extrainkomst och jobba som brevsorterare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Komplettera ditt CSN med en extrainkomst och jobba som brevsorterare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill tjäna lite extra pengar under terminerna? Nu söker vi till vår kund flera extraarbetare inom brevsortering med start så fort som möjligt.

Information om uppdraget:

I tjänsten som brevsorterare kommer du arbeta på terminalen med att sortera 'kamma' brev, både manuellt och med hjälp av maskin. Du kommer att arbeta tillsammans med andra studenter. Uppdraget är långsiktigt.

Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagar och ibland kvällar måndag-fredag. Arbetspassen börjar ca 15 eller 16 på eftermiddagar och vanligtvis arbetar du 4 timmar. Längden på arbetspassen kan dock variera utefter kundens behov. Självklart anpassar vi arbetet efter ditt studieschema.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har ett flexibelt schema och har utrymme för ett extrajobb. Du ska studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning som uppgår till minst 50%. Optimalt är om du studerar på halvtid eller distans.

Som person har du en positiv inställning, är framåt, driftig och arbetsvillig. Du har god fysik och klarar av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo.

Innan anställning gör vi utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45827

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till