Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunsekreterare i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunsekreterare i Stockholm på Randstad AB

Kommunsekreterare i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker en kommunsekreterare med tidigare arbetslivserfarenhet från offentlig sektor och av kommunal nämndadministration. Vi ser också att du tidigare arbetat med ett modernt ärendehanteringssystem, gärna W3D3. Som kommunsekreterare hos vår kund i Stockholm, söderort, kommer du vara delaktig i att utveckla det administrativa arbetet av nämndprocessens olika delar ur ett kommunövergripande perspektiv. Du är delaktig i sektionens huvuduppgift som är att stödja kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommundirektören i arbetet med att styra och leda kommunen, samt att ge service till övriga verksamheter. Låter detta som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som kommunsekreterare i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och arbetsutskottet är du delaktig i att utveckla det administrativa arbetet av nämndprocessens olika delar ur ett kommunövergripande perspektiv. Du är delaktig i sektionens huvuduppgift som är att stödja kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommundirektören i arbetet med att styra och leda kommunen, samt att ge service till övriga verksamheter.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Delaktig i att utveckla det administrativa arbetet av nämndprocessens olika delar ur ett kommunövergripande perspektiv.
  • Delaktig i sektionens huvuduppgift som är att stödja kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommundirektören i arbetet med att styra och leda kommunen, samt att ge service till övriga verksamheter.


arbetstider.

Tjänsten är på heltid med start omgående och en uppdragslängd dram till årsskiftet 2021/2022. Med möjlighet till förlängning. 


kvalifikationer.

Vi söker en kommunsekreterare som är du strukturerad, stabil och serviceinriktad. Du har en fallenhet för ordning och reda och en förmåga att överblicka och prioritera. Som sekreterare vid politiska möten krävs det dessutom att du är duktig på att informera och att du på ett pedagogiskt sätt kan sammanfatta och förmedla kunskaper.

Vi söker dig som: 

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från kommun eller statlig verksamhet
  • Har erfarenhet av kommunal nämndadministration
  • Har tidigare arbetat med ett modernt ärendehanteringssystem, gärna W3D3. 
Det är dessutom meriterande om du har: 

  • Högskoleexamen med relevant inriktning som t.ex. statsvetare, samhällsvetare eller jurist.
  • Erfarenhet av att ha skrivit tjänsteutlåtanden 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Cedergren, [ Link removed ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360225