Jobbet Kommunikativ och erfaren elingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kommunikativ och erfaren elingenjör publicerad av TNG

Heltidsanställd
Kumla

Arbetsbeskrivning

Vi söker en elingenjör till Fortum Waste Solutions i Kumla

Är du en elingenjör som samarbetar effektivt med andra? Vill du arbeta på ett spännande och miljömedvetet företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Fortum Waste Solutions ingår i Fortumkoncernen och arbetar med att förbättra material- och energieffektiviteten för sina kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du ingår i underhållsteamet på Fortums anläggning i Kumla där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du blir en del av ledningsgruppen för underhåll och kommer arbeta långsiktigt med moderna underhållsprocesser.

På Fortum får du en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och där teamandan är stark och respektfull. Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar som ständigt arbetar framåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Planera och bereda underhållsinsatser i elnät och elanläggningar
  • Ta fram underhållsplaner och driva arbetet kring förebyggande underhåll
  • Projektering och kravställning
  • Samordna projekt vid ombyggnad och nyinstallation
  • Arbetsleda externa konsulter
  • Samarbeta med externa entreprenörer inom underhåll
  • Genomföra beräkningar/kabelberäkningar
  • Enklare CAD ritningar

Du rapporterar till Underhållschefen och ingår i ledningsgruppen för underhåll.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får en viktig roll i utvecklingen av underhållsstrategier för att nå en så kostnadseffektiv tillgänglighet som möjligt. Som elingenjör har du stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde.

Du kommer arbeta tätt ihop med avdelningschefen för el men också ha ett nära samarbete med hela underhållsavdelningen och produktionen. Du kommer även ha en stödjande funktion till organisationen med bland annat normer och regelverk, besiktningar och kravställning. Du ansvarar även för uppföljning och utveckling av underhållet med avseende på effektivitet.

Tjänsten innefattar även beredskapstjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en gymnasial eller högre utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare arbetat som elingenjör inom industri, produktion eller installationsverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Maximo eller liknande verksamhetssystem för hantering av arbetsorder. Rollen kräver att du har en allmän behörighet inom el eller är en auktoriserad elinstallatör.

Du bör ha grundläggande kunskaper inom fibernät och en grundläggande ATEX-kompetens. Det är också meriterande om du besitter turbinkompetens.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och teknisk intresserad. Vidare så är du utvecklings- och resultatorienterad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

35C8BF716D0C4352972462590EBB65CB

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till