Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunikativ och engagerad bolånehandläggare till Ordna Bolån jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunikativ och engagerad bolånehandläggare till Ordna Bolån på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Kommunikativ och engagerad bolånehandläggare till Ordna Bolån

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolånehandläggare kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor i teamet och stötta upp i delar av bolåneprocessen. Ordna Bolån samarbetar med flera bolånebanker och tillsammans arbetar ni för att säkerställa att era kunder erbjuds rätt val av bolån utifrån deras individuella förutsättningar. Du kommer exempelvis arbeta med att kontakta befintliga kunder hos Ordna Bolån för att se över deras nuvarande bolånesituation samt hantera inkommande ansökningar. Du kommer ges möjlighet att bli SwedSec-licensierad inom bolån och rollen erbjuder flera utvecklingsmöjligheter på sikt.

Rollen kommer innebära många kontaktytor, såväl internt som med kund och bankpartners. Du kommer ingå i ett team av totalt tio bolånehandläggare, som arbetar tätt tillsammans.

Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av försäljning alternativt kundservice, med fördel inom finansbranschen – även om detta inte är ett krav. Alternativt har du nyligen tagit examen inom ekonomi eller motsvarande och ser detta som ett intressant första steg i din karriär.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och kommunikativ. Du trivs när du får samarbeta med andra och vara en del av ett team, samtidigt som du på ett självständigt sätt har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Andra beskriver dig ofta som engagerad och ansvarstagande och du är mån om att ge personlig och professionell service till dina kunder.

Du erbjuds

Här erbjuds du en plats hos ett snabbväxande bolag, med stora tillväxtambitioner, där du kommer få vara med och göra skillnad. Du blir en del av en organisation med högt i tak, där nya idéer och initiativ välkomnas. Klimatet hos Ordna Bolån präglas av glädje och positivitet och du kommer arbeta tillsammans med engagerade kollegor. Ordna Bolån har sitt kontor centralt i Stockholm i nyrenoverade lokaler.

I denna rekrytering samarbetar Ordna Bolån med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare My Andersson på [ Email address blocked ] . Urval och intervjuer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Låter detta intressant? Sök då direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänstmedarbetare, försäljning, sales, mortage broaker, handläggning, bolåneförmedlare. 


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1F468F36226D44DFB526A6E1FD44E20F