Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunikativ Avdelningschef till Dagab – Leverans och kvalitet! jobb i Göteborg på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunikativ Avdelningschef till Dagab – Leverans och kvalitet! på Needo

Kommunikativ Avdelningschef till Dagab – Leverans och kvalitet!

Needo Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor, som t.ex. Hemköp, Willys, Urban Deli, Mat.se, Snabbgross och Apohem samt CityGross. Dagab äger och utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man är mot varandra. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga Dagabs medarbetare är för dem. Välkommen du med!

Om Dagab
Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment till inköp. I Bålsta nordväst om Stockholm bygger Dagab ett 100 000 m2 stort logistikcenter. Anläggningen blir högautomatiserad och anpassad för att leverera mat och andra varor till omkring 10 miljoner människor. Det mest centrala för Dagabs framgång är de anställda som bygger och arbetar i verksamheten. Logistikcentret kommer vara i drift 2023, och verksamheten kommer vila på goda värderingar för jord, människa och samhälle – något som genomsyrar allt ifrån deras sortimentsutveckling och transport till hur man agerar mot dess medarbetare.

Om tjänsten som Avdelningschef för Leverans och Kvalitet
Som Avdelningschef har du personalansvar för ett team bestående av sex medarbetare inom avdelningen för Leverans och kvalitet. Avdelningen ingår i Varuflödesstyrning och ansvarar för leveransrelaterade ärenden och kvalitetsfrågor från butik samt att följa upp kvalitetsförbättringar i leveransflödet för butik. Vidare hanterar teamet operativa leverans och transportärenden från Butikssupport, butik, kedja eller övriga funktioner inom Dagab.

I rollen som Avdelningschef blir ditt ansvar att leda och fördela arbetet för medarbetarna på en operativ och taktisk nivå samt att säkerställa att avdelningen har tydliga målsättningar som efterlevs och följs upp kontinuerligt. En stor del av rollen handlar därav om att involvera, engagera och coacha medarbetarna i deras dagliga arbete.

För att kunna möta morgondagens arbetssätt strävar Dagab efter att höja kompetensen i hela verksamheten genom en intern utbildningssatsning och ett processinriktat arbetssätt. Ditt ansvar här blir att stötta och hjälpa medarbetarna att applicera dessa kunskaper i arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda, fördela och förbättra arbetet för medarbetarna på en operativ och taktisk nivå.
• Säkerställa att uppdrag och målsättningar efterlevs och följs upp kontinuerligt utifrån mätetal.
• Säkerställa att avledningen har rätt kompetens för uppdraget och att åtgärder och/eller aktiviteter tas vid när behov uppstår.
• Säkerställa ett väl fungerande och utvecklande samarbete med intressenter inom övriga VFS och Dagab samt med leverantörer, kedjor och övriga intressenter. • Säkerställa en effektiv kommunikation inom och mellan avdelningen.
• Ansvara för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Logistik, Supply Chain och/eller Industriell Ekonomi. För att lyckas i tjänsten ser vi också att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom logistik med personalansvar, gärna med fokus på leverans och/eller kvalitet. Eftersom du kommer att arbeta i en organisation som genomgår förändring ser vi även stort värde i att du har arbetslivserfarenhet inom Change Management för att på ett tryggt sätt kunna coacha och vägleda medarbetare. Det är väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande samt besitter en god förmåga att lära dig nya program och system. B-körkort och erfarenhet av SAP är meriterade.

Som person söker vi dig som är en lyhörd och engagerad ledare. Du värderar dina medarbetares mående samtidigt som du är målmedveten och drivande för att uppnå satta KPI:er. I rollen som Avdelningschef är det därmed av vikt att du har en god analytisk förmåga, har en helhetsförståelse av logistikflödet samt motiveras av att optimera arbetssätt. Du har en ödmjuk men bestämd framtoning och ser till att alla i ditt team får komma till tals.

Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning inom Logistik, Supply Chain och/eller Industriell Ekonomi eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig.
• Ett par års arbetslivserfarenhet inom logistik med personalansvar fördelaktigt i en organisation som genomgått förändring.
• Att du är coachande och lyhörd ledare som är analytisk och motiveras av att förbättra arbetssätt.

Övrigt
Placering: Hisings Backa, Göteborg.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Direktrekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas.
Start: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Avdelningschef till Dagab intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66334