SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunikationsstrateg jobb i Göteborg på Inhouse Göteborg

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunikationsstrateg på Inhouse Göteborg

Kommunikationsstrateg

Inhouse Göteborg Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Om uppdraget
För kunds räkning söker vi en strategisk kommunikatör med uppdrag att leda kommunikationsarbetet för ett helt nytt projekt med vision att bli Europaledande inom området. Ditt uppdrag innebär att ta fram en tydlig kommunikationsstrategi och en skarp marknadskommunikationsplan. Du kommer också att projektleda kommunikationsaktiviteter som inkluderas i marknadskommunikationsplanen, vilket innebär såväl koncept och paketering av erbjudande som marknadskommunikationsaktiviteter för positionering och spridning.

Uppdraget startar i augusti och sträcker sig över sex månader, med chans till förlängning. 

Du rapporterar till kommunikationschefen och ingår i en tvärfunktionell projektgrupp med koppling till verksamheten. Du jobbar nära övriga kollegor i kommunikationsavdelningen, och kommer ha tillgång till kommunikationsbyråer inom olika specialistområden.

Vem är du?
Du är en god kommunikationsstrateg som utifrån verksamhetens affärsmål och kundernas behov kan identifiera vilka kommunikationsinsatser som skapar resultat och affärsnytta. Du rör dig obehindrat i det digitala kommunikationslandskapet. Du är också en doer – du kan skapa träffsäker kommunikation som får saker att hända. Du följer upp och utvärderar kommunikationsinsatser och har förmåga att återkoppla resultaten till verksamheten på ett tydligt sätt. Du tänker kund, drivs av att se resultat och är en god problemlösare. Samarbete och värdeskapande är naturligt för dig.

Du har en kandidatexamen inom kommunikation, marknadskommunikation eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Med minst tio års arbetslivserfarenhet som kommunikatör, varav några år i en mer strategisk roll, har du en gedigen bakgrund från extern kommunikation eller marknadskommunikation.

Övrigt
Uppdraget startar i augusti och sträcker sig över 6 månader med möjlighet till förlängning. 80-100% av en heltid och du är placerad på kundens kontor i Göteborg. Låter detta spännande, välkommen med din ansökan! Har du frågor kring uppdraget eller processen är du välkommen att kontakta Karin Fritzon på [ Email address blocked ] . Intervjuer startar i början av augusti. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 283574