Jobbet Kommunikatörer till serviceförvaltningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommunikatörer till serviceförvaltningen publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.


Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en spännande förvaltning och på en avdelning som utvecklar och förbättrar sina processer för att möta framtidens kommunikationsutmaningar? Vi befinner oss just nu i en utvecklingsfas och söker två personer som kan komplettera vårt team med nya kunskaper och erfarenheter. Hos oss får du vara med och driva utvecklingen av vår avdelning, ta ett stort eget ansvar och jobba med arbetsuppgifter som gör skillnad.

Kommunikationsavdelningen är en del av staben i serviceförvaltningen. Vi är en grupp kreativa och engagerade kommunikatörer med olika bakgrund och spetskompetenser. Tillsammans har vi erfarenhet och kunskap av kommunikationsarbete inom skiftande områden kommunikation i riksdagen, webb, foto, film och text i offentliga förvaltningar, strategisk kommunikation, sociala medier, krishantering och utbildning, press och tv-journalistik.

Vi letar nu efter två nya kollegor som tillsammans kan bidra till vårt arbete och förstärka vårt team, framför allt inom några av dessa områden:

• Strategisk kommunikationsplanering.

• Rådgivning och strategiskt bollplank i kommunikationsfrågor till förvaltningens chefer.

• Coacha, utbilda och stötta i förvaltningens löpande kommunikationsarbete.

• Driva digital utveckling ur ett kommunikationsperspektiv.

• Projekt- och processledning.

• Varumärkes- och värdegrundsarbete.

• Film och foto.

• Redaktionsarbete.


Kvalifikationer

Du är en erfaren kommunikatör/kommunikationsstrateg med högskoleexamen inom media och kommunikation, eller annan relevant utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Gärna med erfarenhet av klarspråk.

Du är utåtriktad och kreativ, självgående och lyhörd. Du har lätt för att samarbeta och kan hantera situationer som ställer höga krav på omdöme och kommunikationsförmåga. Du är kvalitetsmedveten och tycker om att ta ansvar samtidigt som du vågar tänka nytt kring befintliga arbetssätt och strukturer. Omvärldsorientering och utvecklingsfrågor ligger dig varmt om hjärtat. Du gillar utmaningar och att arbeta i en föränderlig organisation som präglas av nyfikenhet och nytänkande.

Vi ser gärna att du har jobbat med projektledning, digital utveckling och/eller strategiskt kommunikationsarbete samt varumärkesarbete. Tidigare erfarenheter av politiskt styrda organisationer är meriterande. Du har kunskaper i Office 365 och relevanta program inom modernt kommunikationsarbete. Erfarenhet av webbpublicering och Adobe CC är meriterande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Snarast möjligt efter överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2019-06-02

Referensnummer: 2019-SEF-60

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Anna Asp
  • SACO
  • 0708-549718
  • Julieta Sepulveda
  • Vision
  • 040-344621

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

2019-SEF-60

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till