Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunikatörer sökes till kommande konsultuppdrag! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunikatörer sökes till kommande konsultuppdrag! på Amendo Bemanning

Kommunikatörer sökes till kommande konsultuppdrag!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Amendo söker nu duktiga kommunikatörer till kommande konsultuppdrag. Roller vi får in är som webbkommunikatör, content manager, copywriter och sociala medier ansvarig med mera. Om du trivs med och har erfarenhet av att arbeta med content och kommunikation, är driven, flexibel och prestigelös då kan du passa som konsult hos Amendo.

Att arbeta som konsult hos Amendo i Stockholm innebär att du får möjlighet att bredda din kompetens genom uppdrag på företag i olika branscher. Konsultuppdragen är både av längre och kortare karaktär och kan också leda till anställning hos våra kunder. Tveka inte att skicka in ditt cv omgående då vi träffar kandidater löpande.

Arbetsbeskrivning
Amendo söker löpande duktiga kommunikatörer för ett antal roller, däribland tjänster som:

Webbredaktör: I denna roll ansvarar du för strategisk planering av innehåll på kort och lång sikt. Även uppgifter som bildhantering, redigering, publicering och löpande underhåll av webbplatsen ligger på webbredaktörens bord. För detta krävs en duktig skribent med goda kunskaper om sökordsoptimering och vana att arbeta med olika verktyg för analys. I rollen krävs en flexibilitet och fingertoppskänsla för vad som fungerar i olika kanaler.

Copywriter: I rollen använder du din förmåga att göra det krångliga enkelt och att formulera ditt budskap på ett sätt som både fångar och engagerar läsaren. Copywriter kan ta fram koncept, skriva webbcopy eller producera textinnehåll till trycksaker. Med målgruppsanpassat budskap, en ton som fångar läsaren och en extra liten knorr som gör att texterna ger önskad effekt hos mottagaren.

Content manager: Du ansvarar för att skapa, publicera och uppdatera innehåll i olika digitala kanaler och hjälper till att bygga en relation med kunder eller partner, vilket kräver löpande kommunikation. Oavsett om det sker i form av nyhetsbrev, en blogg eller flöden i sociala medier krävs redaktionellt innehåll och en redaktionell plan. Som content manager arbetar du med text, ljud, bild, text och/eller filmklipp. Som content manager ansvarar du även för att följa upp och analysera olika digitala kampanjer.

Sociala medier ansvarig: Som sociala medier ansvarig ansvarar du för att ha ett levande, intressant och relevant flöde av text, bild och film i alla företagets sociala kanaler. Du sköter många olika konton på Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn. Att skapa engagemang i sociala medier kräver målgruppskännedom, bra idéer och en stor dos tålamod.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Det går också bra att arbeta som underkonsult.  Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag. 

Kvalifikationer och egenskaper
Till vår konsultverksamhet söker vi dig som har någon form av eftergymnasial utbildning. Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad och jobbat i några år men också dig som arbetat i många år. Du har ett stort intresse för kommunikation och de senaste trenderna inom området. Vidare ser vi att du är noggrann och lösningsorienterad.

Som person är du social, prestigelös och anpassningsbar. Du trivs med att träffa nya människor och företag, ställas inför nya utmaningar och du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika processer och rutiner. Du är professionell, ambitiös och gillar att ge det lilla extra både för företaget och för din egen utvecklings skull! Vidare ser vi följande kvalifikationer som viktiga för att arbeta som konsult.

  • Flytande i kunskaper i engelska, muntligt såväl som skriftligt
  • Erfarenhet av att arbeta i ett projektbaserat klimat
  • Erfarenhet av att samarbeta med och att hantera flera olika intressenter och balansera deras behov
  • Erfarenhet och en förmåga att kunna navigera i digitala kanaler såväl som CRM-landskap 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Kommunikatörer sökes till kommande konsultuppdrag!
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Digital kommunikatör till Clarify
Clarify Stockholm Deltidsanställd
Är du vår kunds nya Junior Content Producer?
Inhouse Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1027475-256318