Jobbet Kommunikatör till Skanska Sverige Business IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kommunikatör till Skanska Sverige Business IT publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till Skanska Sverige söker vi en kommunikatör som kommer jobba nära verksamheten både operativt och strategiskt. Läs mer här!

Trivs du i en roll där du får möjlighet att bidra till organisationens utveckling med kommunikation? Rollen som kommunikatör på Skanska Sverige Business IT är ny tjänst där du kommer att ansvara för kommunikationsaktiviteter i syfte att marknadsföra funktionen och IT projekt internt. Du kommer självständigt att jobba hands-on för att driva allt kommunikationsarbete inom Skanska Sverige Business IT.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba med kommunikation för att motivera kollegorna både inom funktionen och ute i projekten samt marknadsföra IT projekt. Du kommer självständigt att få driva kommunikationsprojekt samtidigt som du jobbar tätt med Skanskas kommunikationsavdelning, partners och Skanska Sveriges Business ITs ledningsgrupp.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kommunikatör jobbar du nära Skanska Sveriges kommunikationsavdelning och IT. Du jobbar operativt med att paketera kommunikationsmaterial och strategiskt nära ledningsgruppen i exempelvis förändringsarbete. Du kommer bland annat:

  • uppdatera Skanskas intranät och producera nyhetsbrev
  • jobba nära Skanska Sverige Business IT´s gruppchefer för att proaktivt identifiera och bidra med nyheter till det externa nyhetsflödet och varumärkesbyggandet som utförs och ägs av Skanskas kommunikationsavdelning
  • paketera flöden, arbetssätt, gränssnitt och modeller
  • projektleda kommunikationsaktiviteter
  • ta fram marknadsföringsmaterial och lathundar
  • stötta ledningsgruppen inom IT med kommunikation

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta i januari och är på heltid. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via TNG på 1-2 år. Du kommer jobba inom Skanska Sverige Business IT nära ledningsgruppen men har ett tätt samarbete med Skanskas kommunikationsavdelning och IT Nordic som är vår leveransorganisation. Skanska sitter i fina lokaler i Stadshagen i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kommunikatör på Skanska ser vi att du har minst 4 års erfarenhet av att jobba med kommunikation, helst inom IT eller serviceindustrin. Vi värdesätter erfarenhet från både intern och extern kommunikation. Har du erfarenhet av EPI-server, Photoshop eller InDesign är det meriterande men inget krav. Eftersom du kommer att jobba med att ta fram och paketera presentationer är det viktigt att du behärskar PowerPoint. Vi ser att du har utbildning inom kommunikation eller annan liknande utbildning.

Som person är är du duktig på att samarbeta då du kommer att ha många kontaktytor i rollen. Vi tror att du är kreativ, självgående och är duktig på anpassa din kommunikation beroende på målgrupp.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

92CF11A641C246BCA37CB6BA059E5F15

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till