Jobbet Kommunikatör till Com Hem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kommunikatör till Com Hem publicerad av StudentConsulting

Heltid
Härnösand
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en stjärna när det kommer till försäljning och kundservice? Vill du ha chansen att påverka din egen lön? Vi söker nu 15 personer till Com Hem och deras tekniska support!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill arbeta med kundservice, support och försäljning via inkommande telefonsamtal på Com Hem i centrala Härnösand. Du kommer att sitta på avdelningen teknisk support där du arbetar med att felsöka och hjälpa kunderna med sina befintliga tjänster. Utöver detta arbetar du med att informera om nya produkter och tjänster. Om du vill ta din försäljning till nästa nivå, eller ta steget att arbeta med kundservice på heltid så är detta rätt uppdrag för dig!

Arbetsplatsen hos Com Hem är familjär, modern och välkomnande. Det finns stora möjligheter att utvecklas och gå vidare till andra avdelningar på Com Hem i Härnösand. Vår kund erbjuder en väl utformad utbildning till alla nya medarbetare och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas. Kommunikatörerna arbetar i sammansvetsade team som leds av engagerade teamledare.

Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning om sex månader och uppdraget startar 27 augusti 2018. Arbetstiderna är varierande där kvällar och helger är vanligt förekommande. Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 7.45-19.15, lördag-söndag kl. 8:45-18:15. Du anställs av StudentConsulting och arbetar på uppdraget som konsult.

Lönen består dels av en timlön. Det tillämpas också provision utan tak och ett bonussystem för väl utfört arbete. Vi tillämpar kollektivavtal från Unionen.

Detta söker vi:

För det här jobbet är det mycket meriterande att ha tidigare erfarenhet av arbete med telefon, goda resultat inom försäljning och/eller en fingertoppskänsla för kundservice. Vi värderar engagemang, ambition och god arbetsmoral väldigt högt. För att lyckas i denna roll behöver du vara resultatinriktad och ha en vilja att ständig utvecklas. Du bör trivas i en social arbetsmiljö med högt tempo. Tidigare erfarenhet av att jobba mot mål är mycket meriterande.

Krav för tjänsten

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av service eller försäljning
- Van telefon som arbetsverktyg
- Ytterligare språkkunskaper

Din profil
- Serviceinriktad
- Stresstålig
- Målinriktad
- Driven
- Teamspelare
- Hög arbetsmoral

Vi genomför intervjuer löpande så sök redan idag då platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tillämpar screeningtester som ett första steg i rekryteringsprocessen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43437

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Regionchef till Dedicare Sundsvall Professionals Nord
Optotekniker sökes till Eltel Networks Sundsvall Professionals Nord
Säljagent till Morups Fönster AB Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hem Timrå StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hem i Härnösand Sundsvall StudentConsulting
Regionchef Mellannorrland Sundsvall Unionen
Tillståndstekniker Sundsvall e.on
Specialistsäljare Belysning till Ahlsell Sundsvall StudentConsulting
Lösningsarkitekt Cloud Sundsvall Atea
Projektledare Sundsvall Atea
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Skogsingenjör till Vattenfall Sundsvall Academic Work
Extrajobb på lager i Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Maskinförare till Lidström Kross Sundsvall Professionals Nord
Byggnadskonstruktör till Ramboll Sundsvall Academic Work
Ingenjörer till ÅF Future Talent North Sundsvall Professionals Nord
Kundkoordinator till Tibnor Sundsvall Academic Work
Spontanansökan Sundsvall Sundsvall Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till