Jobbet Kommunikatör sökes till A-Metodik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kommunikatör sökes till A-Metodik! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Luleå
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Anläggningsmetodik i Luleå AB, (A-Metodik) är ett teknikkonsultföretag som jobbar inom mark, VA och anläggningsbranschen.

Information om uppdraget:

Anläggningsmetodiks kunder består främst av kommuner, lokala och rikstäckande entreprenörer och andra konsultföretag. A-Metodik är just nu i expansion och StudentConsulting hjälper dem att söka deras nya medarbetare. Detta är ett bemanningsuppdrag och du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till A-Metodik. Ett krav för att söka tjänsten är att du är studerande just nu.

Tjänsten som kommunikatör innebär att ansvara för marknadsföring av A-Metodik. Med ett helikopterperspektiv vill de fortsätta expandera på marknaden och söker ständigt efter nya kunder och samarbetspartners som i sin tur utvecklar verksamheten. Detta är en tim-anställning(extra), arbetstiderna är flexibla och under dagtid 8 - 17 och företaget är belagt i centrala Luleå. Vi önskar att du kan jobba ungefär mellan 4 - 8 timmar i veckan. Möjlighet till sommarjobb finns!

Marknadsföringen av A-Metodik kan ske genom exempelvis sociala medier; - Facebook, Instagram, LinkedIn och A-metodiks egen webbplats. Syftet med marknadsföringen ska vara ett steg i riktning mot att synas mer på arbetsmarknaden. Det ska ge en personlig och trevlig insyn i företagets verksamhet och locka både kunder och arbetssökande att söka/ta kontakt med A-Metodik.

Detta söker vi:

Detta är en relativt fri roll där vi söker en person som för tillfället läser något i stil med nedanstående:
Grafisk Design, Digital tjänsteutveckling, Journalistik och Medier eller Ekonomi med inriktning Marknadsföring.
Din utbildning kommer att stå som en grundpelare i urvalet av kompetens. Vi ser gärna att du har ca 1 år kvar av dina studier och att du planerar att stanna i Luleå efter du tagit examen. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för marknadsföring och har inblick i hur, och var företag bör synas idag och hur framtidens plattformar möjligtvis kommer att se ut.

Du som person ser och tar vara på affärsmöjligheter. Du har ett positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat i text. Du är övertygande och genomför effektiva presentationer. Du vet hur man gör intryck och främjar förändring och nytänkande på ett framgångsrikt sätt.

Stämmer beskrivningen in på dig?
Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

Beskrivning av kundföretaget:
A-Metodik arbetar med projekt som utvecklar infrastrukturen i en stad, förenklar arbetsprocesser, påverkar vardagen och gör den bättre för många människor. Det genom att till exempel arbeta i projekt som förbättrar tillgängligheten i städer och exploatering av nya bostadsområden så att människor ska trivas.

Företaget består idag av några projektörer, projektledare och mättekniker som med engagemang och specialistkunskap inom anläggningsmetodik alltid sätter samarbetet med kunden först. A-Metodik besitter specialitetskunskap inom projektering, byggledning, projekteringsledning, kostnadsberäkning och produktionsmätning. De tillgodoser marknadens och kundernas växande behov med modern teknik och innovativa lösningar!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42272

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Marknad - reklam - pr - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.