Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunikatör med erfarenhet av sociala medier sökes! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunikatör med erfarenhet av sociala medier sökes! på StudentConsulting

Kommunikatör med erfarenhet av sociala medier sökes!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en naturbegåvning när det kommer till kundservice och sociala medier? Sök detta jobb idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker en kommunikatör som kommer att arbeta med kundservice över sociala medier till vårt kundföretag inom bilbranschen. Vår kund tror att nyfikenhet och passion för att förstå människor är nyckeln till framgång. De är fast beslutna om att skapa och leverera de mest personliga lösningarna inom mobilitet, och att ständigt utveckla ny teknik med målet att erbjuda frihet att ta sig fram på ett personligt, hållbart och säkert sätt.

Vår kund tänjer på gränserna inom design och hållbarhet. De vill erbjuda de mest personliga lösningarna och funktionerna kopplat till mobilitet och bilägande.

I rollen som kundserivcemedarbetare inom sociala medier hos vår kund så kommunicerar du med konsumenter utifrån deras behov främst via chatt, e-post och sociala medier för att förstå deras ärende och kommunicera en lönsam lösning med hög servicenivå. Detta görs i stor utsträckning på engelska och du bör därav vara en fena på att kommunicera på engelska i tal och skrift. I arbetsuppgifterna ingår även administration kopplad till kundhanteringsprocessen.

Du förväntas ta ägandeskap över, prioritera och föra vidare kundernas feedback. I arbetet ingår även att kontinuerligt och aktivt identifiera, föreslå och driva igenom utvecklings- och förbättringsförslag tillsammans med teamet och företaget i syfte att ytterligare förbättra kvalitet och effektivitet i processer och konsumentdialogen.

Tjänsten innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start i Augusti och kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt person! Arbetstiderna varierar mellan dag-, kvälls- och helgpass.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen så tror vi att du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och att du har erfarenhet av att arbeta genom kanaler på sociala medier. Du är en självgående person med ett proaktivt tillvägagångssätt, en problemlösare och en flexibel lagspelare. Du visar på en resultatmedvetenhet, stort engagemang, ett effektivt arbetssätt och att du är en trygg lagspelare.

Eftersom majoriteten av din tid ägnas åt att interagera med internationella kunder och kollegor måste du ha utmärkta muntliga och skriftliga kommunikationsförmågor på svenska och engelska.

Krav:
• Gedigen erfarenhet av arbeta med sociala medier
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Ostraffad i belastningsregistret
• God datorvana

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning av något slag
• Erfarenhet av att arbeta med affärssystem

Hos vår kund får du möjlighet att arbeta i moderna och fräscha lokaler tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och ledare. Här får du möjlighet att utvecklas! Om du är intresserad av att arbeta i ett globalt sammanhang och vara en del av ett internationellt team är detta möjligheten för dig. Sök tjänsten med ett CV på engelska redan idag!

Sökord: Customer Service, Kommunikatör, Kundserivce, Kundtjänstmedarbetare, SoMe

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Kommunikatör med erfarenhet av sociala medier sökes!
StudentConsulting Göteborg Heltid
Kommunikatörer till Savedesk på Tele2 i Sundsvall/Härnösand!
StudentConsulting Sundsvall Heltidsanställd
Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag!
StudentConsulting Svalöv Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58539