Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommunikatör jobb i Södertälje på Telge AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommunikatör på Telge AB

Kommunikatör

Telge AB Södertälje, Stockholms län Heltid
Är du den vi söker?
Vi på Telge Bostäder letar efter dig som är en erfaren kommunikatör. Du blir en viktig del i vårt kommunikationsteam med fokus på det operativa arbetet.
Att intervjua, skriva, filma och hålla workshops är arbetsuppgifter som du känner dig trygg med, men du kommer självklart inte göra allt det här ensam. Du har kompetenta kollegor på kommunikations-avdelningen som du kan rådfråga och beställa interna kommunikationstjänster ifrån.
I ditt närmsta team ingår en kommunikationsstrateg och en projektledare kommunikation.

Arbetsbeskrivning
Jobbet är väldigt omväxlande och du kommer få mycket frihet under ansvar. Ena dagen kanske du filmar, gör intervjuer och skriver, nästa dag håller du i en workshop eller förbereder ett nytt ämne för intranätet. En annan dag jobbar du med kommunikation kring någon av våra nyproduktioner. Därför behöver du vara kreativ, social och flexibel. Om du dessutom har erfarenhet av Sharepoint, som är vårt publiceringsverktyg för intranätet, är det extra meriterande. Det är dock inget krav, eftersom vi kommer att lära dig använda publiceringsverktyget när du väl är på plats. Jobbet innebär mycket kontakter internt och du kommer att befinna dig där det händer. Du finns som stöd och bollplank för bolaget i framtagandet av kommunikation både högt och lågt. Din arbetsdag kommer att variera, men det är en arbetsplats där vi alla stöttar varandra och har roligt tillsammans. Det kan bli snabba puckar och högt tempo, men vi hjälps alltid åt, och dina nya kollegor finns här för att stötta dig i din roll. Du kommer rakt in i en dynamisk miljö där det är full fart, där du får mycket frihet under ansvar och där du får möjligheten att växa och utvecklas. 

Exempel på arbetsuppgifter
 • Skriva nyhetsbrev, artiklar och hyresgästinformation för print, webb, sociala medier och andra kanaler
 • Intervjuer
 • Hålla i workshops
 • Publicera i Sharepoint
 • Filma

Din profil
Du är utåtriktad, lyhörd och älskar möten med människor.  Du har antagligen en kommunikatörsutbildning eller motsvarande i ryggen och vill utvecklas i en roll där du får möjligheten att få igenom dina idéer och arbeta kreativt både självständigt och i grupp. Du är prestigelös med ett stort intresse för bra och tydlig kommunikation. Kanske har du redan erfarenhet av intern eller extern kommunikation på en stor organisation. Du har förmågan att omvandla kluriga fakta till att bli lättbegripligt och kan kommunicera på ett enkelt sätt till en bred målgrupp. Om du dessutom känner igen dig i Telges kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig, så vill vi träffa dig så snart som möjligt.

Krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
 • Vana av skribentyrket
 • Universitets eller högskoleutbildning inom journalistik, kommunikation eller motsvarande.
 • Ett par års yrkeserfarenhet inom området eller liknande
 • Hög social kompetens
 • B-körkort
 • God vana av Officepaketet
Extra meriterande
 • Lokalkännedom om Södertälje
 • Arbete med kommunikation inom kommun, landsting eller större koncern.
 • Kunskap inom retorik
 • Kunskap inom LEAN
 • Kunskap i flera språk, helst arabiska, persiska, finska eller suryoyo
 • Kunskap i Sharepoint

Om Telge och Telge Bostäder
Välkommen till Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.
Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.
Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning på en heltid, med start omgående fram till sommaren med stora möjligheter till förlängning. Kontoret är placerat i Södertälje. Har du några frågor gällande tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Håkan Bodman, [ Link removed ] . Ansök redan idag via annonsen då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdatum är 30 januari 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 250377