Jobbet Kommunikatör - visuell kommunikation till Medborgarskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommunikatör - visuell kommunikation till Medborgarskolan publicerad av Medborgarskolan

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Älskar du visuell kommunikation och grafisk design? Ställer du dessutom upp på Medborgarskolans värdegrund: Individen i centrum, Utveckling i samverkan, Ömsesidig respekt och Kunskapens egenvärde? Då har vi ditt nästa kommunikationsjobb här!

HR och kommunikation har en viktig roll i Medborgarskolans verksamhet genom att levandegöra kultur och utveckla arbetssätt som skapar förutsättningar för varje medarbetare att bidra till kund- och verksamhetsnytta. HRK-funktionens roll är att stärka varumärket och proaktivt stötta Medborgarskolans verksamhet på en strategisk nivå.

Inom HRK-funktionen arbetar chef och fem medarbetare.

Övergripande ansvarsområden

 • Ansvara för strategisk utveckling av Medborgarskolans visuella identitet samt förvaltning av bilder mm i Varumärkesportalen
 • Tillsammans med den nationella Marknads- och kommunikationsgruppen (MK-gruppen) ta fram beslutsunderlag för varumärkesstärkande utveckling och produktion
 • Tillsammans med MK-gruppen delta i planering av nationell kommunikation och produktion av innehåll till webb, sociala medier, nyhetsbrev m m .
 • Producera material för visuell kommunikation såsom film, foto, och övrig kommunikation för att stärka varumärket
 • Grafisk design och produktion av nationella trycksaker samt av förbundskansliets verksamhetsplaner och verksamhetsberättelser – från idé till färdig produkt
 • Ansvara för utbildning, support och handledning av regionala specialister inom egna ansvarsområdet.
 • Ansvara för att förhandla avtal och göra centrala upphandlingar för Medborgarskolans nationella leverantörer och partners inom eget ansvarsområde. Detta görs i nära samarbete med regionerna i de fall avtalen delas med region.
 • Medverka i arbetet och vara resurs angående Medborgarskolans webbplats
 • Medverka i arbetet och vara resurs angående Medborgarskolans internkommunikation och nationella kanaler i sociala medier.
 • Ansvar för att samordna MK-gruppen kan komma att ingå
Vi söker dig som
Delar våra värderingar, trivs med att arbeta mot gemensamma mål samt har ett stort engagemang för ditt arbete. Du ser samarbete som en naturlig del av arbetet, har en helhetssyn över dina ansvarsområden samt ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare tror vi att du är handlingskraftig samtidigt som du vågar be om hjälp när så behövs.

Utbildning
Högskole-/YH-utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap med erfarenhet av grafisk produktion eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig.

Yrkeserfarenhet

 • Flerårig, väl vitsordad erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med varumärkesbyggande kommunikation. Erfarenhet av att ha producerat innehåll för digital kommunikation
 • Erfarenhet av projektledaransvar.
 • Goda kunskaper i Photoshop och InDesign
Tjänsten är en 100 % tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning och är placerad vid förbundskansliet i Uppsala. Tillträde snarast.

Medborgarskolan är en arbetsplats som värdesätter mångfald, vi välkomnar därför gärna sökande från olika etniska bakgrunder, av varierande könsidentitet och religiös tillhörighet

Om Medborgarskolan
Medborgarskolan är en ideell organisation som skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan består av förbundskansliet, som är placerat i Uppsala, och åtta regioner. På förbundskansliet finns cirka 30 medarbetare.

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

För information: Kontakta rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725530792, martin.winrow@randstad.se

Referens

201218619

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till