Jobbet Kommundirektör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommundirektör publicerad av Avesta Kommun

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Avesta

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Avesta är en kommun som präglas av driv och framtidstro! Avesta har höga ambitioner. Kommunen ska vara ett regioncentrum för södra Dalarna och norra Västmanland. Kommunens vision är att vara en del av en dynamisk hållbar tillväxtregion för människor och miljö. Med en visionär stadsplan bidrar kommunen positivt till Avestas samhällsutveckling. Hos Avesta kommun erbjuds du en miljö där det strategiska förhållningssättet och samarbete står i fokus för att bygga en stark framtid.


ansvarsområde.

Som kommundirektör leder du koncernledningen och kommunkansliet med fokus på en hållbar och stark utveckling av hela kommunen. Du kommer att arbeta nära politiken och vara ytterst ansvarig för att ta fram beslutsunderlag i olika frågor. Det systematiska arbetet med att driva omvärldsbevakning och näringslivsutveckling blir en viktig del av ditt arbete. Du har en nyckelroll i lokala, nationella och internationella sammanhang vilket bland annat innebär att du behöver ha goda språkkunskaper i engelska. I rollen ingår att driva och utveckla organisationen samt att ha det övergripande ansvaret för mål- och budgetprocessen. Med fokus på effektivitet och hög kvalitet bidrar du till ett framgångsrikt kompetensförsörjningsarbete och en organisationskultur som främjar innovationskraft.   


kvalifikationer.

Vi söker dig med genuint samhällsintresse och relevant akademisk utbildning. Grundläggande kunskaper i juridik är meriterande. Du behöver också ha kunskap och förmåga att leda en större organisation med siktet inställt på utveckling. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som ledare drivs du av samarbete, respekt och innovationsanda. Vi söker dig som har hög integritet och är trygg i dig själv och i din roll som ledare. Du har en god analytisk förmåga och är stark i det strategiska arbetet. Du har tidigare framgångsrikt lett andra chefer mot uppsatta mål. I ditt ledarskap har du lätt för att involvera och engagera medarbetare för att tillsammans driva på utvecklingen av verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga samt att du genom gott omdöme och professionellt bemötande blir en bra ambassadör för Avesta kommun. Som kommundirektör har du en tydlig förståelse för det viktiga kommunala välfärdsuppdraget samtidigt som du har kunskap om hur en politiskt styrd organisation fungerar.


ansökan.

Vi ser fram emot din intresseanmälan via www.randstad.se senast 2020-11-04.

Referens

201303757

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till