Jobbet Kommersiellt driven Verksamhetsutvecklare inom Logistik till Östergötland. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommersiellt driven Verksamhetsutvecklare inom Logistik till Östergötland. publicerad av ValueOne

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en kommersiellt driven Verksamhetsutvecklare inom Logistik till ett längre uppdrag hos en av våra kunder i södra Östergötland. För rätt person finns stora möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Ansvar

Hos vår kund får du uppdraget att identifiera och driva förändringsprojekt inom Logistik/ SCM som syftar till att effektivisera hela företagets varuflöde och stödja övergripande affärsmål. Du kommer att arbeta i en verksamhetsnära organisation och tillhöra en avdelning vars uppgift är att såväl driva som utveckla varuflödet liksom processerna kopplade till detta.

Arbetsuppgifter
  • Självständigt eller på uppdrag av sakägare och sponsorer kartlägga, analysera, identifiera och genomföra aktiviteter och projekt som syftar till att effektivisera hela varuflödet och stödja företagets övergripande målsättningar
  • Exekvera på redan identifierade initiativ samt säkerställa implementation av dessa i berörda funktioner
  • Bygga och leda olika projektteam
Din Profil

Du har en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain Management och minst 5 års erfarenhet från ett verksamhetsutvecklande arbete inom SCM/Logistik, förvärvat hos något större bolag i en snabbrörlig bransch. Möjligen har du även arbetat för något konsultföretag där du självständigt drivit olika logistikutvecklingsprojekt.

Som person är du prestigelös, lyhörd, kommersiellt driven, självgående, analytisk och starkt resultatinriktad. Du har god förståelse för företagets övergripande målsättningar och kan snabbt, med dessa som kompass, identifiera förbättringsområden. Du är van vid att arbeta i en matrisorganisation med snabba beslutsvägar. Då rollen kräver dialog med många beslutsfattare är det viktigt att du är kommunikativ och van vid att presentera välunderbyggda lösningsförslag samt resultat inför seniora beslutsfattare och ledningsgrupper. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: www.valueone.se/aktuella-jobbSista ansökningsdag är 15 augusti 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Frank Hemgren, 070-748 18 91

Sökord: logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg

Referens

valueone808

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till