Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommersiell uthyrare jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommersiell uthyrare på Fasticon Kompetens AB

Kommersiell uthyrare

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Kommersiell uthyrare för konsultuppdrag! 

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en kommersiell uthyrare som kan gå in i ett uppdrag omgående. Placering är i norra Stockholm och uppdraget förväntas pågå under cirka ett halvår.

Vi söker dig som har:

  • Arbetat med kommersiell uthyrning tidigare.
  • Vana av hyresförhandlingar.
  • Goda och dokumenterade kunskaper inom avtal och juridik.
  • Erfarenhet av hyresgästanpassningar.
  • Förmåga att skapa och bibehålla kundrelationer, om du redan har ett geografiskt nätverk är det meriterande.
Eftersom rollen innefattar mycket hyresgästkontakt söker vi dig som har en hög grad av servicekänsla. Du arbetar lösningsorienterat och strukturerat samtidigt som du bidrar med positiv energi. Vi ser gärna att du är förändringsbenägen och arbetar aktivt för att hitta bättre och mer effektiva rutiner.

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på [ Link removed ] eller 0734154311.
 
Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på[ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 233032