Jobbet Kommersiell Projektledare till internationell kund i Finspång har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommersiell Projektledare till internationell kund i Finspång publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Finspång

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kommersiell projektledning och känner dig redo för nästa utmaning? Till kund i Finspång söker vi nu efter flera projektledare med önskad start första december. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas pågå ett år framöver, med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Kommersiell Projektledare ansvarar du för hantering av kommersiella frågor i leveransfasen inom Service. Du kommer ha en viktig roll genom hela projektfasen där du arbetar sida vid sida med Projektledaren och ansvarar för den kommersiella hanteringen av projekten. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Skapa och hantera projekt i SAP. • Delta i kommersiella förhandlingar med stöd från specialistfunktioner. • Ansvara för projektbudget tillsammans med Project Manager (PM). • Ansvara för analyser och rapporter inom projektområdet. • World Project Controller enligt NCM project monitoring-processen. • Säkerställa prognoser, koordinera och genomföra kommersiella aktiviteter under genomförandefasen av ett projekt. • Hantera garantiärenden, risker och möjligheter. • Hantera valutafrågor. • Tillsammans med projektledare drivande vid projektrapportering.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst högskoleexamen med ekonomisk inriktning och några års erfarenhet som projektcontroller eller motsvarande kommersiell erfarenhet. Du bör ha avancerad kunskap i SAP och Microsoft Office. Vidare bör du också ha god förmåga att uttrycka dig muntligen och skriftligen på engelska och svenska. Som person är du självständig och tar egna initiativ och eget ansvar. Du tycker om noggrannhet och drivs av att skapa kvalitet. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att jobba i team.

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Referens

57572

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till