Jobbet Kommersiell koordinator (Vikariat) till Umeå Airport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommersiell koordinator (Vikariat) till Umeå Airport publicerad av Swedavia

Projektanställd-Visstidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi är alltidvakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia villgöra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vibidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande,affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världentill Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tarvi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmartaflygplatser.

Umeå Airport ären dynamisk arbetsplats med ett hundratal medarbetare och ett unikt läge näraUmeå centrum. Flygplatsen befinner sig i en expansiv fas och nu har dumöjligheten att vara med och utveckla Umeå Airport till nya höjder.            

Försäljningsavdelningen på Umeå Airport ansvarar för flygplatsenskommersiella utbud såsom taxfreebutik, parkeringsangöring och konferens-och eventverksamhet. Vi söker nu en kund- ochresultatorienterad person till flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår aktiv och personlig försäljning avtaxfreeprodukter såsom parfym, kosmetika, vin, sprit och accessoarer.Kassahantering och varupåfyllnad samt städning är också en del av dinarbetsdag. I tjänsten ingår även att utveckla och följa uppkunderbjudandet för produkterna parkeringsangöring, konferens, reklam ochevent. Då taxfreebutiken finns centralt på flygplatsen är det naturligtatt du som säljare även besvarar allmänna kundfrågor rörande övrig verksamhetpå flygplatsen.

Din profil

Vi söker en flexibel person som trivs i ett självständigt ochresultatorienterat arbete med kunden i centrum. Du har ett högt engagemang ochbrinner för att, genom en aktiv och personlig försäljning, ge god serviceoch göra kunden nöjd. Ett professionellt och positivt bemötande är ensjälvklarhet. Din ålder måste vara över 20 år då arbetet innefattar försäljningav alkohol. Arbetstiderna är varierande, från mycket tidiga morgnar till senakvällar, helger och storhelger.

Vi erbjuder

Umeå Airportfyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos ossbidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare påflygplatsen finns goda möjligheter till utveckling, inte minst då vi har endynamisk intern arbetsmarknad. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap ochsammanhållning.

På Swedaviasflygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls ochatmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som enförutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.           

Anställning och kontakt

Vikariat med tjänstgöringsgrad 100% med start september 2019. Placering:Umeå Airport.

Säkerhet har högprioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innanbeslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittardu här; www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html   

Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2019. Vi arbetar med löpandeurval.

Referens

154204

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till