Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kommande uppdrag inom finans! jobb i Linköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kommande uppdrag inom finans! på Poolia

Kommande uppdrag inom finans!

Poolia Linköping, Östergötlands län Deltid

Är du intresserad av ekonomi, finans och har en stark känsla för service? Söker du efter en chans att få in foten inom bank- och finansbranschen? Vi söker just nu kandidater till diverse kommande uppdrag inom bankvärlden. Uppdragen kommer att innefatta deltidstjänster med varierande anställningsgrad. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att variera utifrån kundens behov, men innefattar i stora drag kundrådgivning, kundtjänst, bankadministration samt affärsutveckling. Ett starkt intresse för området samt en vilja att utvecklas är av stor vikt för att trivas med allt vad uppdraget kan komma att innebära.

Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad alternativt påbörjad relevant utbildning inom ekonomiområdet. För att trivas i de roller som kommer att vara aktuella är du som person kommunikativ, strukturerad, driven och serviceinriktad. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Erfarenhet inom bank- och finans i form av kundrådgivning, kundtjänst, kassa eller liknande är meriterande. Har du även arbetat med bolån är det fördelaktigt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60892