Jobbet Kommande uppdrag - finsktalande kundtjänst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommande uppdrag - finsktalande kundtjänst publicerad av Michael Page

Jobbet utgår om 6 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kommande möjligheter inom kundtjänst!

Information om kunden

Vi på Michael Page söker ständigt efter kandidater för att utöka vårt nätverk inom området Business Support. Vi söker nu efter dig som vill jobba med kundservice för att kunna tillgodose våra kunders kommande behov inom området och vill gärna se dig som en del av vårt breda nätverk för att hitta den bästa matchningen för dig.

Oavsett om du aktivt letar jobb för tillfället, eller har funderat på att söka dig vidare och se vilka roller vi har att erbjuda så tar vi gärna kontakt med dig. Vi ses gärna på en generell intervju för att höra mer om dig och dina erfarenheter för att kunna ha dig i åtanke för uppdrag framöver.

Beskrivning

Företagen vi samarbetar med är verksamma inom flera olika branscher och rollen kan således variera beroende på vilken kund som just du hamnar oss. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i dessa typer av roller är:

- Kundkontakt via telefon/mail/chatt

- Hantera inkommande ärenden från kund

- Reklamationer, fakturafrågor, orderhantering

- Felsökning och problemlösning

- Övrig administration

Många av dessa roller inom kundtjänst är konsultuppdrag, där du blir anställd av Michael Page och arbetar ute hos vår kund. På sikt finns även möjligheten att bli anställd direkt hos vår kund vid avslutat konsultuppdrag.

Sökandes profil

För att passa bra i dessa typer av roller ser vi gärna att du är serviceminded och har ett gott kundbemötande. Utöver detta ser vi gärna att du:

  • Gillar problemlösning

  • Har en god administrativ förmåga

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du dessutom kunskaper i andra språk, främst finska är detta meriterande.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Jobberbjudande

Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära rekryteringar.

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för framtida roller, höra mer kring den nuvarande arbetsmarknaden eller bara komma i kontakt med en rekryterare? Tveka inte att skicka in ansökan redan idag!

Referens

124996/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till