Jobbet Kommande tjänster inom HR och personaladministration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kommande tjänster inom HR och personaladministration publicerad av Lernia

Heltid
Torsby
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vad söker vi?

Vi ser just nu en ökad efterfrågan av medarbetare inom HR och personaladministration till flera av våra kunder i Värmlands län. Vi söker därför efter dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom området och känner att det är dags för nya utmanningar. Det kan röra sig om olika typer av tjänster och allt ifrån HR-experter till HR-administratörer. När/om ett behov väl uppstår och din kompettens och erfarenhet matchar det som söks kommer vi genomföra en telefonintervju för att se om tjänsten är något som kan intressera just dig.

Då en ansökan på denna annons mer ses som en intresseanmälan för eventuellt kommande tjänster kommer vi inte gå ut med något mail om att tjänsten blivit tillsatt utan du kommer att hamna i vår rekryteringspool.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har läst personalvetare eller har arbetslivserfarenhet som motsvarar det. Kanske har du tidigare jobbat med kompetensutveckling, rekrytering eller som HR-BP.  
Störst vikt kommer att läggas vid dig som person samt att du har lätt för att kommunicera med andra människor.

Vi ser gärna att du inte din ansökan bifogar CV med vad du tidigare gjort men även bifogar ett personligt brev med vad du vill jobba med framöver!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

37621

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till