Jobbet Kommande möjligheter inom Ekonomi & Administration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kommande möjligheter inom Ekonomi & Administration publicerad av Michael Page

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du ta nästa steg i din karriär? Nu letar vi efter kandidater som arbetar inom Ekonomi, Administration och Lön för kommande konsultuppdrag.

Information om kunden

Under de kommande månaderna kommer flertalet av våra kunder behöva förstärkning av personal på deras ekonomiavdelningar. Det kan röra sig om mindre Svenska bolag till större internationella och kontraktstiden sträcker sig oftast minst 6 månader. Många bolag väljer allt oftare att ta in konsulter till sina vakanser för att sedan erbjuda personen fast anställning.


Antingen tar vi kontakt med dig, stämmer av detaljerna kring din nuvarande arbetssituation och byter kontaktuppgifter. Alternativt bestämmer vi att träffas på en generell intervju där du får berätta mer om dig själv och vad du letar efter samtidigt som vi råder dig kring den nuvarande arbetsmarknaden, hur du bäst formulerar ditt CV samt tips inför framtida arbetsintervjuer. I vilket fall som helst hamnar du i vår databas och blir aktuell för massvis av kommande uppdrag!

Beskrivning

Några roller vi tillsatt nyligen är:

  • Ekonomiassistent
  • Ekonomiadministratör
  • Löneadministratör
  • Redovisningsassistent
  • Junior Controller

Vi ser stor nytta i att arbeta proaktivt och accepterar såklart ansökningar från nyutexaminerade, personer tillgängliga omgående och med utlöpande kontrakt.

Sökandes profil

Du bör ha arbetat eller studerat i relevanta roller till de som nämnts tidigare i texten då de flesta av våra vakanser är liknande.

Jobberbjudande

Är du intresserad av att höra mer kring den nuvarande arbetsmarknaden, anmäla ditt intresse för framtida roller eller bara komma i kontakt med en rekryterare? Skicka in din ansökan redan idag så behandlas den inom kort.

Referens

125040/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till