Jobbet Kombinerad tjänst som CNC-operatör och tekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kombinerad tjänst som CNC-operatör och tekniker publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du praktiskt lagd, lösningsfokuserad och serviceinriktad? Har du erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner? Tycker du om varierade arbetsuppgifter? Då kan vi ha rätt utmaning för dig. Cenova i Mjölby expanderar och behöver därmed utöka teknikavdelningen.

Om företaget
Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning och vakuumformning. All produktion sker i renrum då produkterna tillverkas inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen. Cenovas produktion och kontor ligger i Mjölby, vars lokaler nu ska byggas ut för att kunna möta kundernas ökade behov.

Dina arbetsuppgifter
Cenova söker en medarbetare med erfarenhet inom CNC till deras Teknikavdelning. Arbetet innebär att utifrån underlag och instruktioner tillverka detaljer för olika typer av utrustning, så som formverktyg, fixturer och monteringshjälpmedel. I rollen kommer du vara delaktig och drivande i arbetet med att ta fram olika typer av utrustning och verktyg. Arbetsuppgifterna varierar och inkluderar såväl tillverkning av detaljer som montering och igångkörning av utrustningar, hjälpmedel och verktyg. Cenova använder sig av styrsystem Heidenhain, vilket gör det fördelaktigt om du har arbetat inom detta styrsystem sedan tidigare. Arbetet innefattar även ändring, reparation och service av verktyg för formsprutning och vakuumformning. I det dagliga arbetet samarbetar du med erfarna kollegor. I arbetet kan det förkomma truck- och traverskörning, därav är det meriterande om du har truck och/eller traverskort.

Din profil
Vi söker dig som har läst verkstadsteknisk utbildning på minst gymnasienivå alternativt har motsvarande erfarenhet. För att passa i rollen ser vi att du har tillräckliga kunskaper för att kunna verka självständigt. Du är van vid ställ och programmering av CNC-fräs. Vidare har du även god förståelse i ritningsläsning. Då arbetet varierar och innebär samarbete med kollegor med olika befattningar är du flexibel och serviceinriktad som person. Vidare gillar du att lösa problem, både självständigt och i grupp. Eftersom Cenova tillverkar produkter inom medicinteknik och livsmedel är kvalitet av största vikt, vilket innebär att du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten för att passa i rollen. Då arbetet består av varierande arbetsuppgifter och du till stor del kommer styra ditt arbete själv bör du även vara ordningsam och strukturerad. Vidare behärskar du svenska i såväl tal som skrift och har grundläggande kunskaper i engelska. Du har även god datorvana samt grundläggande kunskaper i office-paket.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Isa Welander, isa.welander@skill.se, 013-4958966

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3563

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till