Jobbet Kombinerad roll som Produktionspersonal/Orderexpeditör till Impecta Fröhandel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kombinerad roll som Produktionspersonal/Orderexpeditör till Impecta Fröhandel publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Katrineholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. Ambitionen är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. Företaget har levererat kvalitetsfröer sedan 1975. Genom åren har erfarenhet och kunskap byggts upp, som få fröföretag kan matcha. Impecta Fröhandel är uppskattade för sitt engagemang och unika sortiment. Det gör att kunderna återkommer år efter år. Impecta Fröhandel tror på fördelarna med småskalighet och långsiktighet. Därför har företaget vuxit långsamt, i takt med produkterna, kunder och leverantörer. För Impecta Fröhandel handlar det om ett ansvarsfullt sätt att se på verksamheten. Filosofin i företaget är enkel. ”Vi fokuserar alltid på kvalitet – i alla led”

Läs mer om företaget på www.impecta.se

Om tjänsten

Impecta Fröhandel, i samarbete med Lernia AB, söker nu en medarbetare för en kombinerad roll som Produktionspersonal och Orderexpeditör. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Vissa perioder under året arbetar du heltid med produktion. Packning av frö - manuellt eller med maskin, packning av tillbehör, underhåll av maskinerna och lagerunderhåll.

Vissa perioder under året arbetar du 75 % som orderexpeditör samt 25 % i produktionen. Som orderexpeditör arbetar du med att plocka, packa och fakturera order samt påfyllnad av plocklagret.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten är:
- Inventering av varor, leverantörslager och förbrukningsmaterial
- Eventuellt mässdeltagande.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en god teknisk och matematisk förståelse, god servicekänsla och vana av maskiner. Gärna erfarenhet som maskinoperatör, eller liknande. - Gymnasieutbildning inom teknik eller industri är meriterande.

Då företaget ligger på landsbygden är även körkort och tillgång till transportmedel året om ett krav. 

Personliga egenskaper

För att passa i denna roll ser vi att du är engagerad och brinner för uppgiften, du bör även ha ett inre driv, ha god samarbetsförmåga, är nyfiken och arbetar kvalitetsinriktat och noggrant.

Vi kommer lägga stor tyngd på dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning som övergår till tillsvidare
Heltid
Julita

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse men senast 2018-10-01.

Information

Impecta Fröhandel och Lernia samarbetar i denna rekrytering. Har du några frågor som rör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linus Linder på Lernia Bemanning. linus.linder@lernia.se

Intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

43649

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till