Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kombinerad roll som lagermedarbetare och chaufför på heltid! jobb i Täby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kombinerad roll som lagermedarbetare och chaufför på heltid! på StudentConsulting

Kombinerad roll som lagermedarbetare och chaufför på heltid!

StudentConsulting Täby, Stockholms län Heltid
Har du B-körkort och god vana av att köra bil? Gillar du fysiskt arbete och inte räds att ta i? I så fall har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till Svenska Folkhemmet söker vi nu en person som vill arbeta som chaufför-/lagermedarbetare på heltid med utgångspunkt ifrån deras lager i Täby. Som lagermedarbetare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team om ca 3 personer. Svenska Folkhemmet är ett modernt familjeägt möbelföretag med fokus på kundnöjdhet och hållbarhet.

Arbetsuppgifterna består bland annat av sedvanliga arbetsuppgifter inom lager och leverans, men även andra arbetsuppgifter förekommer, så som montering och stöttning ute hos Svenska Folkhemmets kunder.

Tjänsten är tänkt att starta omgående och löpa på tillsvidare i vilket vi ser att du som söker ser på denna tjänst långsiktigt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, mellan 08.00 - 17.00, måndag – fredag (andra arbetstider kan förekomma).
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för tjänsten har du B-körkort och god körvana. Du skall ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har vana av att till exempel köra skåpbil och/eller lagerarbete för arbetsuppgifter inom leverans och lager. Truckkort är meriterande.
Då det kan förekomma andra arbetsuppgifter så som lättare montering eller dylikt är det oerhört viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och pålitlig som person. Vi ser även att du som sökande är serviceinriktad, samarbetsvillig, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på kundnöjdhet.

Krav:
- B-körkort
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
- God vana av att köra bil
- Fysiskt stark och inte rädd för att ta i (Då det förekommer tunga lyft)

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så sök redan idag!

Sökord: lagermedarbetare, lager, budbil, chaufför

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60199