Jobbet Kombinera din administrativa sida med verksamhetsutveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kombinera din administrativa sida med verksamhetsutveckling publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Tilltalas du av att hjälpa andra och trivs med att jobba nära kunder? Vi på Formpipe Software AB söker nu dig som är en fena på administration, har ett teknikintresse och som är redo för nästa steg!

Om företaget
Formpipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang. Sänkta kostnader, minimerad riskexponering och strukturerad information är vinster av att använda våra ECM-produkter. Formpipe Software etablerades 2004 och har kontor i Sverige, Danmark, Nederländerna, Storbritannien och USA. Formpipe Softwares aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Förtroende, stolthet, respekt, samarbete och att ha roligt på arbetet, är inte bara våra värdeord – det är också viktiga beståndsdelar i den Formpipe-anda som vi tillsammans andas och lever. Vi arbetar aktivt tillsammans för att ha nöjda medarbetare som trivs, eftersom vi tror att det är det bästa sättet att få nöjda kunder, som i sin tur ger ett bra ekonomiskt resultat.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Formpipe Software AB får du en tjänst som präglas av en spännande och varierande vardag. Ditt primära fokus kommer ligga i att stötta våra kunder i deras utveckling inom strukturering av information. Du kommer vara ute hos kund och fånga upp kunders behov och sedan se till att vi tar till vara på kundens behov med våra produkter. Till stor del kommer du arbeta med att ha ett sammanhållande ansvar över kunder med behov av att utveckla sina Microsoft Word-mallar. Detta innebär att med hjälp av våra rutinerade utvecklare kommer du hjälpa till att anpassa mallarna efter kundens behov. Till en början är du ansvarig över att få förståelse för verksamheten, ta kravspecifikation och tillsammans med en utvecklare göra anpassningarna. På sikt är tanken att du kommer ta ett mer helhetsansvar och sköta viss mån av utvecklingen av mallarna med stöd av utvecklarna. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
• Ha kundkontakt och utföra behovsanalyser
• Göra kravställning utifrån kundernas behov och verksamhet
• Hjälpa kunder med anpassningar av mallar
• Utforma förslag på mallar och dokument innehåll. Du kommer utgå ifrån vårt Linköpingskontor och tillsammans med produktspecialister och systemtekniker supportera våra kunder ute i landet. Vissa resor kan förekomma. Beroende på din kompetensprofil och ditt intresse ser vi även möjligheter för dig att ta dig an flertalet interna projekt.

Din profil
För att passa in i rollen tror vi att du har erfarenhet av arbete som administratör, sekreterare eller liknande. Vi tror att du är nyfiken, flexibel och duktig på att förstå och dokumentera andras behov. Du trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt och du är noggrann, tar ansvar och får saker gjorda. Du har också erfarenhet av att ha arbetat på ett process- och projektorienterat arbetssätt. Utifrån att du till stor del kommer arbeta med Microsoft Word så behöver du ha stor vana av programmet. Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse för att underlätta samarbete med våra utvecklare och ge förutsättningarna för dig att på sikt även utföra viss utveckling av Word-mallarna. Meriterande är om du har någon form av teknisk bakgrund. Eftersom att Formpipe finns etablerat i flera länder och marknader så sker stor del av kommunikationen på engelska vilket innebär att du behöver behärska engelska väl i både tal och skrift. Vilka är vi? Vi är ett härligt, familjärt gäng med nyrenoverat kontor i centrala Linköping. Här utgår vi starkt ifrån våra värdeord vilket gör att du respekteras och värdesätts för den du är. Hos oss är det lika viktigt att ge förutsättning för gott samarbete som att ge möjligheten att slappna av genom ett parti biljard, en pingismatch eller över en kopp kaffe tillsammans med kollegorna.

Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Formpipe Software med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-473 81 69 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3758

Liknande jobb

HRansvarig för sommarjobbsprocessen på Toyota Mjölby Toyota Material Handling
Elchef till Freudenberg Norrköping Unik Resurs
Holistic söker en Marknadsansvarig Norrköping Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till