Jobbet Koenigseggs nästa Senior utvecklare i C/C++ inom inbyggda system? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Koenigseggs nästa Senior utvecklare i C/C++ inom inbyggda system? publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Arbetar du i gränslandet hård- och mjukvara? Vill du ha en familjär och entreprenöriell känsla med ett nära ledarskap på din arbetsplats? Har du en passion för utveckling och bilar? Detta är bara några av de få saker som Koenigsegg och dess medarbetare kan erbjuda dig som senior utvecklare mot inbyggda system. Är du redo att anta utmaningen - att skapa de snabbaste bilarna i världen?

Koenigsegg växer otroligt just nu och produktionen är i full fart i Ängelholm där var och en jobbar fokuserat med sina uppdrag. Jag ser prestigen de lägger ner i sitt hantverk och stoltheten i det som de skapar. Denna känsla går igen i hela bolaget där jordnära, sammansvetsade och engagerade medarbetare som vill samma sak; tillverka de bästa bilarna i världen.

Som ny mjukvaruutvecklare på Koenigsegg blir du del av ett litet men talangfullt R&D team. Alla i teamet har olika ansvarsområden men ni har alla en nära kommunikation för att helheten ska bli så bra som möjligt. Här kommer du verkligen få chansen att se hur de idéer som tas fram för bilen sedan förverkligas för föraren och hur ditt arbete påverkat slutresultatet!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Koenigsegg.

Kandidatprofil

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med bland annat utveckling, felsökning och design av den teknik som ligger i bilarnas inbyggda system. Du kommer att få jobba ända ifrån idéstadiet via systemutveckling till förverkligandet av funktioner i bilen. Det kommer att vara ditt ansvar att det också håller ihop ifrån idé till verkställande, du får alltså chansen att forma världens snabbaste bil? Arbetssättet är agilt och teamet har kontinuerliga veckomöten där de går igenom var de står och vad som händer framöver, så att alla hela tiden är med på vad som sker i projekten.

Du förväntas utmana, och räkna med att du blir utmanad tillbaka. Tjänsten passar därför dig som gillar just utmaningar och som är redo för att satsa. Antar du utmaningen får du garanterat mycket tillbaka här älskar verkligen alla vad de gör och jobbet känns som en hobby!

Vi söker dig som har arbetat i C och C++ i minst ett par år och som med fördel kommer från en liknande roll i relevant bransch. Du är bekväm att arbeta med utveckling i distribuerade system och är van att felsöka ner på hårdvarunivå - du tvekar helt enkelt inte på att ta fram kopplingsschemat om din funktion inte fungerar så som det är tänkt! Du talar och skriver obehindrat på engelska då koncernspråket är på engelska. Vi söker dig som bor i Ängelholm med omnejd.

I rollen på Koenigsegg trivs du om du gillar att jobba ad hoc snarare än processtyrt. Det händer mycket hela tiden och därmed är fokus på resultat det som styr arbetet. Med din flexibilitet och förmåga att lösa problem kommer teamet att arbeta sig fram på ett bra sätt för att göra kunden nöjd arbetar ni inte med kompromisser utan utmanar er ständigt för att hitta nya vägar. Som person trivs du med att ta ansvar och arbeta på ett noggrant sätt, framför allt är du hela tiden på jakt efter ny kunskap och brinner för såväl personlig som teknisk utveckling.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, rekrytering
* Placering: Ängelholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Koenigseggs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15002356-SE

Liknande jobb

Kvalitets- och Miljöansvarig till ETAB Helsingborg Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till