Jobbet Kockar på deltid till restaurang Hallen, Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kockar på deltid till restaurang Hallen, Solna publicerad av Fazer

Heltid
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

När någon tar en stund och njuter av Fazers produkter eller tjänster så smakar den personen också på vår kärlek och vår omsorg för allt det vi gör. Vår mission, att skapa smakupplevelser, förverkligas varje dag tack vare alla våra 15 000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att driva vår hållbara och innovativa verksamhet. Vi har expanderat från våra nordiska rötter och blivit ett internationellt företag, redo för fortsatt global tillväxt. Om du delar vår passion så kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser<

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som kock!

Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker dig, en driven och engagerad kock, som vill hjälpa oss att utveckla köksverksamheten på restaurang Hallen. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som matlagning från grunden, menyplanering, budgetering, egenkontroll, inventering och lagerhantering. I rollen som kock på restaurang Hallen kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster vilket ställer krav på din servicekvalitet. Tjänsten är en extra anställning på deltid med chans till tillsvidareanställning. Arbetstid förlagd dagtid måndag till fredag. 

Varför ska du välja Fazer?  
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Är du en tävlingsmänniska och gillar att inspirera och utveckla? Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2016 tog vårt team silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av. 

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangbranschen eller likvärdigt och minst tre års erfarenhet av arbete inom storkök och/eller restaurang. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med specialkost och/eller i dietkök. Vi söker dig som har en stor passion för att laga mat, är driven och kreativ. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kostdataprogram och meriterande om du har arbetat i Mashie. För att uppnå framgång i rollen som kock hos oss förstår du betydelsen av att följa arbetsrutiner och instruktioner och ser hellre möjligheter än problem. Som person är du noggrann, tålmodig och strukturerad med förmågan att behålla lugnet i en händelserik arbetsmiljö. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss bör du behärska svenska i tal och skrift. 

Om restaurang Hallen
Restaurang Hallen ligger placerad i härliga Solna, Stockholm.  På restaurang Hallen serveras hemlagad husmans kost lagad från grunden med respekt för råvaran. Vi jobbar mycket med att ta vara på råvaran och minimera svinn. Antalet serveringar varierar dag för dag. Verksamheten håller öppet på dagtid med vissa undantag för kvällsverksamhet. Gillar du ett högt tempo och vill jobba i ett härligt team i köket tveka inte att ansöka. 

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig produktionschef Christoffer Wallén på telefon: 076-50 60 234 alternativt via mail: christoffer.wallen@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-08-15.

Referens

103B5451B70B4F64A72FF7A8EC2F6232

Om företaget

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till