Jobbet Kock till Restaurang Hållplatsen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kock till Restaurang Hållplatsen publicerad av Fazer Sweden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kock till Fazer Food Services, Borås

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock! 

Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock med stor passion för mat till vår restaurang Hållplatsen, Volvo Buss i Borås . Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för frukost och lunch samt gästmatsal, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer efter vårt koncept och via anvisade inköpsforum och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden där du framhäver de gröna smakerna allt enligt trendguiderna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer? 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar.  

Vad bidrar du med till teamet? 
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från varmkök på minst 3 år. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration från världens olika kök som du sedan förverkligar i vår restaurang. För att trivas hos oss tycker du om att använda din fantasi och kreativitet för att skapa smakupplevelser och utveckla vår verksamhet. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.


Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta sektorgruppchef Petra Barclay på mail petra.barclay@fazer.com.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan via vårt system Workbuster så snart som möjligt, senast den 2019-11-08. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Referens

88147

Om företaget

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till