Jobbet Kickstarta karriären som konstruktör på Sweco! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kickstarta karriären som konstruktör på Sweco! publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du nyligen tagit examen inom el och automation och letar efter det perfekta instegsjobbet. Sweco söker nu deras nästa stjärna till teamet som ska jobba som El-konstruktör. Trivs du med frihet under ansvar och har intresse av projektering och gillar du kontakten med människor? Då är det dig vi söker! Missa inte denna chans och sök redan idag. Urval sker löpande!

Academic Work söker en konstruktör till Sweco. Som konstruktör kommer du att tillhöra en grupp om ca tio personer med roller som uppdragsledare och konstruktörer. Ungefär hälften av gruppen sitter i Luleå och hälften i Boden så det kommer att finnas möjlighet att välja vilket kontor man vill arbeta från. Du blir en del ett team med varierande erfarenhet och talanger och kommer att introduceras genom en mentor och succesivt ta mer ansvar och sätta dig in i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framöver. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns det möjlighet att därefter bli direktrekryterad till Sweco.

Kandidatprofil

Som konstruktör kommer du att arbeta mot flera projekt samtidigt och det kan variera från varje uppdrag när man kopplas på i projektet. Du har nära kontakt med uppdragsledare men i vissa projekt kommer du själv även ha direktkontakt med kund. Till stor del kommer du att arbeta från kontoret men du kommer även att spendera tid ute på de projekt du arbetar mot.

Du kommer till exempel att:

* Göra konstruktionsberäkningar
* Arbeta med CAD-projektering
* Författa handlingar och beskrivningar.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör i ett företag med mycket erfaranhet. Hos Sweco får du växa in i en roll hos en av de mest attraktiva arbetsgivarna för ingenjörer i Luleå. Ta chansen att och ta del av deras kunskap och möjligheter till utvecklingsmöjligheter att på sikt kunna bli ledare eller specialist.

Vi söker dig som har intresse för teknik och har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom relevant område. Vi ser även att du genom arbetslivserfarenhet eller utbildning kommit i kontakt med CAD på något sätt. Vidare krävs det att du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet. Vi ser det som meriterande om du även kan engelska. Då du kommer att göra platsbesök krävs det även att du har körkort B.

Som person är du en lagspelare och tycker att det är givande att samarbeta tillsammans med andra. Du är delaktig i diskussioner men kan även ta till dig andras åsikter och anpassa dig efter gruppen. Vi ser även att du är kommunikativ och talar tydligt och välformulerat. Du använder dig av ditt kroppsspråk och anpassar ditt budskap till mottagaren. Vidare är du noggrann i ditt arbete och uppmärksam på detaljer och ser till att du levererar den kvalité som efterfrågas.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Augusti/September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå/ Boden
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15009497-SE

Liknande jobb

Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord
Administratör sökes till Umia Luleå Professionals Nord
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Inköpare sökes till företag i Boden! Boden StudentConsulting
IT-projektledare till Tieto Luleå Professionals Nord
Utvecklare till Tieto i Luleå Luleå Professionals Nord
Maskinförare till Lidström Kross Luleå Professionals Nord
Bolånehandläggare till Swedbank Luleå Professionals Nord
Student sökes för extrajobb Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Ingenjörer till ÅF Future Talent North Piteå Professionals Nord
Geotekniker till ÅF Future Talent North Luleå Professionals Nord
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti
Postdoc position at RISE ETC (2018-6V) Piteå RISE Research Institutes of Sweden
Postdoc position at RISE ETC (2018-5V) Piteå RISE Research Institutes of Sweden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till