Jobbet Kickstarta din säljkarriär hos Delicard i september! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kickstarta din säljkarriär hos Delicard i september! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du driven och vill utvecklas inom försäljning? Om du även vill vara del av ett härligt, engagerat och målinriktat team är detta en möjlighet för dig! Hos Delicard, som är en del av det internationellta företaget Edenred, får du möjligheten att redan i höst starta din karriär och få värdefulla erfarenheter för framtiden. Urvalet sker löpande så skynda in med din ansökan!


Om tjänsten
Academic Work söker innesäljare för Delicards räkning som från september till slutet av december ska arbeta med deras julförsäljning av gåvokort. Delicard är ett förmånligt gåvokort som är en populär present bland arbetsgivare att ge till sina medarbetare och kunder. Detta innebär att försäljningen blir mer likt ett erbjudande som uppskattas av kunden. Våra tidigare konsulter på Delicard lyfter särskilt arbetsuppgifterna, arbetsplatsen och teamkänslan som anledningar till att de trivts så bra!

Du erbjuds

• Möjligheten att kickstarta din karriär och få värdefulla erfarenheter inom försäljning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ingå i ett säljteam som arbetar kampanj- och målinriktat där du får mycket coachning och pepp för att uppnå dina mål. Du kommer att arbeta utifrån befintliga listor ringa upp kunder och marknadsföra Delicard samt hitta försäljningsmöjligheter.

Du kommer till exempel att:

• Över telefonen presentera, informera och sälja Delicard gåvokort, till största del mot befintliga kunder

Detta är en perfekt chans för dig som vill jobba med och utvecklas inom B2B samt få värdefull kunskap inom området! Delicard är ett etablerat företag på den svenska marknaden och det finns mycket kunskap inom företaget för dig med rätt driv att ta del av. De allra flesta kunder du kontaktar har tidigare hört talas om Delicard och vet hur uppskattade gåvokorten är. Försäljningserfarenhet är någonting som är högt meriterande för många framtida roller på arbetsmarknaden, ta chansen att få erfarenheten här!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundkontakt, gärna över telefon
• Har god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift då du kommer att föra säljsamtal med kunder både över telefon och via e-mail

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, men viktigast är din positiva inställning och vilja att nå målen tillsammans med teamet. Du förstår vikten av goda kundkontakter och tycker om att jobba målfokuserat.

Som person är du:

• Uthållig
• Resultatinriktad
• Flexibel

Övrig information

• Start: Mitten av september
• Omfattning: heltid, 3 månader

Lön: timlön + provision
• Placering: Liljeholmen
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Delicards önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Delicard erbjuder gåvokort med delikatesser, köksprodukter, design och fritid. Företaget startades 1982 i Nacka och har en omsättning på cirka 40 miljoner kronor. Delicard gör det enkelt för människor att visa uppskattning. www.delicard.se. Edenred Delicard, Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag och Edenred Elevkortet är förmåner/tjänster som tillhör Edenred Sweden AB.

Referens

15030743-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till