Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager till Stockholm på Säljpoolen

Key Account Manager till Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Key Account Manager / KAM
Stockholm

På Martela satsar vi på glada måndagar. För oss är det viktigt att människor finner glädje i sitt arbete och det är också inledningen i vår designprocess: att skapa arbetsglädje. Vill du vara med och bidra till gladare måndagar?

Din roll
Vi söker nu en driven Key Account Manager med ett stort intresse för att göra affärer och med känsla för att bygga och stärka långsiktiga relationer. I rollen som Key Account Manager kommer du att aktivt bearbeta befintliga och potentiella kunder som är större tjänstemannaföretag i Stockholmsområdet. Du säljer in vårt LifeCycle koncept som innebär att vi vill skapa den mest attraktiva arbetsplatsen för våra kunders medarbetare. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på affärsmässighet och kreativitet samt att du är självgående och driven.

Varför Martela?
Vi har gått från att vara en traditionell möbelleverantör till ÅF till en organisation med direktförsäljning. Vi har gått från att sälja bara våra egna produkter till att idag ge ett helhetserbjudande med tjänster och produkter och levererar idag ett helt koncept för kunden. 

Vi tror på delaktighet och ser värdet i olikheter. För oss är lagspelet viktigt och för maximal dynamik tror vi att din personliga insats och dina karaktärsdrag kan hjälpa oss att möta nuet och framtiden på bästa sätt, inte bara för våra kunders skull – utan också för miljön. Vi har kommit långt på vår resa och tillsammans med dig så kommer vi att nå ännu längre.

Vi sitter i ljusa lokaler på Torsgatan, här har du allt inom räckhåll – inte minst en Padelbana och utegym i samma kvarter.

Din profil
Vi söker dig kommer från inrednings- och/eller möbelbranschen och har relevant säljerfarenhet med eget budgetansvar. Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. Tycker du om att göra affärer och utveckla välkända varumärken, är det här helt rätt arbetsplats för dig.

För att lyckas krävs dessutom att du är en god förhandlare som med lyhördhet och social förmåga kan skapa och bibehålla goda relationer med våra kunder. Eftersom vi är en internationell koncern krävs det goda kunskaper i både svenska och engelska, självklart är du en van IT-användare.

Krav

  • Branscherfarenhet med goda säljresultat
  • Högt inre säljdriv med passion för lösningsförsäljning
  • Estetisk ådra med känsla för färg och form

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 072092096.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Martela
Martela är en av de ledande specialisterna och producenterna i Norden när det gäller arbetsmiljöer. Vår passion och drivkraft har varit densamma sedan starten 1945. Vi vill skapa den mest attraktiva arbetsplatsen! Martela står för innovativa och ergonomiska möbler och inredningslösningar, men erbjuder också en rad tjänster för den samtida arbetsplatsen. Vi hjälper dig att skapa yteffektiva arbetsmiljöer för kontor, skola och omsorg där medarbetarnas välbefinnande alltid står i centrum. Martela AB med huvudkontor i Nässjö ansvarar för försäljningen i Sverige. Vi har kontor i Nässjö, Stockholm, Göteborg samt Malmö och försäljningen sker både direkt till slutkund och via vårt rikstäckande återförsäljarnät. Martela grundades 1945 och är sedan 1986 noterat på OMX Nordic Exchange i Helsingfors. Huvudkontoret ligger i Helsingfors i Finland. Koncernens omsättning under 2018 var 103 MEUR och antalet anställda var 510. Koncernen har produktionsanläggningar i Nummela, Kitee och i Warszawa i Polen. Läs mer om Martela på. 

Sökord: säljare, försäljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, distriktssäljare

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5c42974e5c7c478a8e3e87df3fe804