Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till PiiGAB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager till PiiGAB, Göteborg på Säljpoolen

Key Account Manager till PiiGAB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Key Account Manager / KAM
Göteborg 

Har du erfarenhet av att arbeta aktivt med försäljning, mot mestadels befintliga kunder? Är du även tekniskt intresserad och har erfarenhet av att arbeta mot medelstora/stora företag? Då ska du läsa vidare!

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager arbetar du med relationsskapande och långsiktig försäljning, främst mot större IMD- eller styr- och reglerbolag. Du kommer förvalta och utveckla befintliga kundrelationer. Ditt största fokus kommer vara att arbeta nära kunden, för att säkerställa att båda parter får ut maximalt av vårt samarbete. Produkterna du säljer är välutvecklade energioptimerande produkter som är enkla för kunden att använda. Du löser kundens behov i nära internt samarbete med bolagets tekniska support och VD. Kunderna återfinns mestadels i Stockholm, men är geografiskt utspridda över hela landet – vilket kommer innebära resor i tjänsten.

Vi erbjuder
Hos oss får du vara en del av vår tillväxtsatsning. Vi behöver engagerade individer som blir motiverade av våra ambitioner. Du kommer omges av duktiga kollegor och produkter i framkant, trygga anställningsvillkor, tjänstebil och löpande utbildning. 

'Vi är ett trevligt gäng kollegor som ser varandra och som bestämt sig för att göra en tillväxtresa med bolaget. Vi har fina lokaler i Mölnlycke, som är ändamålsenliga och representativa för våra kunder'

- Thomas Sundberg, styrelseordförande

Läs mer om vad Johan, försäljningschef, har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Vi söker en självgående individ med god initiativförmåga. Du har lätt för att gå på avslut och komma vidare i ditt arbete med kunden. Du trivs med högt tempo och föredrar att lägga fokus och energi på affärer. Vi är ett prestigelöst bolag, så för både dig och oss är det viktigt att du är en ödmjuk lagspelare.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsbolag eller har arbetet med styr- och reglerteknik. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och fysiska kundbesök. Du har goda IT-kunskaper och är tekniskt intresserad.

Körkort B samt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson. Du når Hampus på 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

 

Företagsbeskrivning
PiiGAB har sedan företaget grundades 1989 arbetat med datakommunikation på ett extraordinärt sätt. Vi erbjuder öppna, effektiva och oberoende produkter och lösningar inom bland annat M-Bus, Modbus, OPC samt andra typer av kommunikationsprotokoll som möjliggör för energieffektivisering. Vi erbjuder även ett brett sortiment av tjänster så som utbildningar och konsultationer.

PiiGABs vision och framtid är att erbjuda kommunikationsutrustning för moderna framtidslösningar via standardiserade molnbaserade kommunikationsmetoder. Detta genom att konvertera standardprotokoll till öppna molnbaserade protokoll, att via OPC lagra data i olika lagringsmedia som exempelvis databaser, xml filer och textfiler. Våra tankar kring modern öppen datakommunikation är att den ska förbli lätt att använda, installera och ge våra kunder ett mervärde.

Läs mer på [ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: e2bd30972dcb41ef8ee10b5f5c93bb