Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Milleteknik AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager till Milleteknik AB, Göteborg på Säljpoolen

Key Account Manager till Milleteknik AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Key Account Manager / KAM
Göteborg

Söker du en tjänst där du representerar ett företag med stadig tillväxt, god utveckling och ett tryggt val för våra kunder. Då kan Milleteknik vara något för dig.

Arbetsbeskrivning
Som KAM är du ansvarig för försäljning av våra produkter. Du kommer bearbeta nyckelkunder, partners samt grossister i Sverige och i Norden. I rollen ingår att affärsutveckla samt söka nya möjligheter. Du kommer arbeta tillsammans med andra avdelningar för våra kunders bästa. Vår ambition framåt ligger i att utveckla nya marknader och etablera nya kunder/distributörer till oss. IT-vana, teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med digitala kanaler är starkt önskvärt. 

'Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Milleteknik är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem.

Vi kan erbjuda en spännande möjlighet att fortsätta bygga på vår redan marknadsledande position i Sverige och samtidigt expandera i Norden. I rollen som KAM kan man påverka företagets produktportfölj & produktutveckling och få chansen att introducera tekniska nyheter till kunder som de själva inte hade tänkt på.'

Läs mer om vad Magnus, Zita och Johan har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande nyckelroll inom ett framgångsrikt men prestigelöst företag, där du har möjlighet att vara med och utveckla säljorganisationen. Våra medarbetare är engagerade och vi ser vår goda stämning som ett kvitto på god arbetsmiljö, bra medarbetarinflytande och en konstruktiv atmosfär. Ett gott arbetsklimat borgar för en god produktkvalitet. Som marknadsledande i Norden är vi stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället.

Din profil
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. En strukturerad och målfokuserad projektledare som hanterar hela kundprocessen, allt ifrån införsäljning till problemlösning och uppföljning. Du är flexibel och kan anpassa dig i olika situationer, både med kund och internt. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.

Milleteknik växer och genom stadig tillväxt, god utveckling ser vi fram emot de kreativa utmaningar vi står inför. Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är marknadsledande i norden och vi är stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6fb47c299285428f873475d954d83f