SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Milleteknik, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Key Account Manager till Milleteknik, Göteborg på Säljpoolen

Key Account Manager till Milleteknik, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Key Account Manager / KAM
Göteborg

Söker du en tjänst där du representerar ett företag med stadig tillväxt, god utveckling och ett tryggt val för våra kunder. Då kan Milleteknik vara något för dig. 

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager / KAM ansvarar du för försäljning av våra produkter och för våra kundkontakter. Du kommer besöka partners, kunder och grossister, digitalt eller på plats, i Sverige och i Norden. Du kommer offerera och ge förslag på lösningar till kunden utifrån existerande produktportfölj. I rollen ingår att utbilda och hjälpa kunder och partners med den bästa lösningen för deras behov / projekt.

Som Key Account Manager / KAM ansvarar du för återkopplingen från våra kunder till vår utvecklingsavdelning och du kommer, i förlängningen, få arbeta med att ta fram nya lösningar till våra kunder. IT-vana, teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med digitala kanaler är starkt önskvärt. Du kommer arbeta självständigt och rapporterar till VD, och vid lämpliga tillfällen till ledningsgruppen. 

”Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Milleteknik är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Milleteknik garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.” 

Läs mer om vad Magnus, Zita och Johan har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande nyckelroll inom ett framgångsrikt men prestigelöst företag, där du har möjlighet att vara med och utveckla säljorganisationen. Våra medarbetare är engagerade och vi arbetar i en dynamisk atmosfär. Ett gott arbetsklimat lägger grunden för en god produktkvalitet. Som marknadsledande i Norden är vi stolta över vårt fokus på forskning och utveckling. Vi designar våra produkter med hög kvalitet för lång livslängd och för att minska miljöbelastningen, vilket gynnar både våra kunder och samhället.

Din profil
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. Du är strukturerad, målfokuserad och kan hantera kundrelationen. Du är flexibel och kan anpassa dig i olika situationer, både med kund och internt. Tekniskt intresse och vana att arbeta i en dynamisk miljö passar in på dig. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.

Milleteknik växer och genom stadig tillväxt, god utveckling ser vi fram emot de kreativa utmaningar vi står inför. Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är marknadsledande i norden och vi är stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: aecaee72ac3e41168dcebe517e9dc4