Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Häggblom Sverige jobb i Pajala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager till Häggblom Sverige på Randstad AB

Key Account Manager till Häggblom Sverige

Randstad AB Pajala, Norrbottens län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av försäljning mot företag i en roll där du har eller har haft eget kundansvar? Är du en serviceinriktad relationsbyggare med kunskaper inom mekanik/teknik? Då kan det vara dig som vi söker när Häggblom Sverige utökar sitt team i Sverige med en Key Account Manager med uppgift att vårda och utveckla samarbetet med utvalda kunder.

Det går bra för Häggblom Sverige. Sedan etableringen i Sverige år 2015 så har steg för steg tagits. Genom högt engagemang, innovationskraft, kundfokus och kompromisslös serviceattityd så har samarbeten med kunder etablerats, omsättningen ökat, och medarbetarna blivit fler. I januari 2022 kommer Häggblom Sverige att flytta till nybyggda lokaler på Storheden i Luleå, och man har nu kommit till den fasen att medarbetarstyrkan behöver utökas med en helt nyinrättad tjänst som Key Account Manager.


ansvarsområde.

Som Key Account Manager kommer du att ha försäljningsansvar för några av Häggbloms större kunder. Tillsammans med kunderna kommer du att driva och utveckla befintliga samarbeten. Genom att sätta dig in i och förstå kundernas verksamheter och behov, och hitta de delar som särskiljer Häggblom Sverige från andra leverantörer, så ger du Häggbloms kunder mervärde. Det gäller såväl kvalité, logistik, pris, säkerhet som miljö. Din placeringsort kan vara i antingen Luleå, Gällivare, Kiruna eller Pajala. Kunderna finns i Malmfälten och Västerbotten, och jobbet innebär regelbundna besök på de olika orterna. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, och gärna eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har några års erfarenhet av försäljning mot företagskunder, gärna med eget kundansvar, och om du har erfarenhet av att upprätta försäljningsavtal så är det meriterande.

Vidare så är du lyhörd och har förmåga att sätta dig in i och förstå kundernas behov för att för att därefter kunna erbjuda dem rätt lösning och på så sätt ge dem mervärde. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga relationer. Vi värdesätter att du är strukturerad och är duktig på att slutföra uppgifter som du påbörjat. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, besitter du dessutom kunskaper i finska så är det meriterande. Eftersom du kontinuerligt kommer att åka runt och besöka våra kunder så är det ett krav att du har B-körkort.


ansökan.

Du kommer att bli anställd direkt hos Häggblom Sverige, men i rekryteringsprocessen har Häggblom valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på telefonnummer: 073-3570093 eller mailadress: [ Email address blocked ] , gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt.

Sista ansökningsdag: 17 oktober 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360379