Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm eller Göteborg jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm eller Göteborg på Reperio Search

Key Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm eller Göteborg

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Arbetar du som teknisk AM eller KAM idag och vill arbeta som Key Account Manager för stora företagsgrupper i Norge, då ska du se hit! Har du dessutom ett genuint intresse för att utveckla affären och vill arbeta i ett av världens ledande företag som är specialiserade på förbindningsteknik i kritiska applikationer såsom flygelektronik, soldatutrustning, subsea och satelliter då kan det här vara rollen för dig. Som KAM hos Glenair kommer du till ett stabilt företag där du kommer få vara med på en spännande tillväxtresa. Dessutom arbetar du med ödmjuka och kompetenta kollegor både i Sverige som globalt.

Om företaget

Glenair är ett av världens ledande företag specialiserat på förbindningsteknik. Företagets strävan är att vara ”först med det mesta” genom att leverera kundanpassade lösningar för känsliga miljöer. Glenairs produkter förbinder och skyddar känslig elektronisk utrustning som används i kritiska applikationer såsom kommersiell- och militär flygelektronik, subseautrustning, soldatutrustning, obemannade robotar, satelliter, fartyg, pansarfordon och transportsystem.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Glenair Nordics räkning en Key Account Manager. Som KAM ansvarar du för nyckelkunder/företagsgrupper i Norge. Kunderna som du ansvarar för har flera divisioner och inriktningar inom försvarsindustrin eller subsea. Glenair finns representerade inom samtliga av dessa divisioner och lösningarna är specificerade på vissa plattformar men dock inte alla. Huvuduppgiften är därför att utveckla nya affärer och förvalta företagsgrupperna på kort och lång sikt. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Förhandla och upprätta avtal.
  • Dokumentera i företagets CRM- och affärssystem AX.
  • Planera och organisera seminarier, minimässor eller tekniska möten.
  • Leda arbetet med ny specificering av tekniska lösningar tillsammans med Glenairs säljingenjör och experterna på företagets fabriker.
  • Hitta nya design in plattformar.

Som KAM samarbetar du med experter från företagets fabriker i USA, Italien, UK och Tyskland. Lokalt arbetar du i team tillsammans med kundansvarig på kundservice och teknisk säljingenjör. Resor ingår i tjänsten.

Vem söker vi

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en stor social förmåga, är affärsmannamässig och förstår partnerskapet med kunden. Du har tidigare arbetat som AM/KAM i en likvärdig miljö med design in plattformar med goda resultat. Dvs. arbetat i samma bransch eller med produkter som innehåller teknik såsom exempelvis kablage, kontaktdon, elektromekanik, fiberoptik, "photonics" eller "interconnection technology". Vidare ser vi att du har god förhandlingsvana och ett stort teknisk  intresse och förståelse. Du talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.

Övrigt

Att jobba på Glenair innebär att du får en stark organisation i ryggen som är ett av världens ledande företag inom sin nisch. För att trivas i rollen som KAM hos Glenair är du en strukturerad, tålmodig och kreativ person som tycker om att kombinera din affärsmässighet med din kommunikativa förmåga. Rollen innebär ett nära samarbete med kompetenta kollegor samtidigt som du styr din tid genom frihet förenat med ansvar. Glenair erbjuder bra förmåner i form av individuell bonus. Hos Glenair kommer du dessutom att bli en del av ett drivet och sammansvetsat gäng som har kul på jobbet. Känner du igen dig i ovan beskrivning så ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på telefon 072 – 325 66 96 alternativt Fredrik Hellström på Reperio Search på telefon 073 – 540 03 31.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1230557-274332