Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Doggy AB, Vårgårda job in Vårgårda at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Key Account Manager till Doggy AB, Vårgårda på Säljpoolen

Key Account Manager till Doggy AB, Vårgårda

Säljpoolen Vårgårda, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

  Key Account Manager / KAM - Private Label Norden
Vårgårda

Drivs du av att målinriktat utveckla nya affärsmöjligheter? Tror du på långsiktiga kundrelationer där du hjälper dina kunder till framgång? Då kan rollen som Key Account Manager hos Doggy AB vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Hos Doggy erbjuds du en strategiskt viktig roll som Key Account Manager, där arbetet innebär att utveckla befintliga kunder. Rollen är bred och du är själv delaktig i att bygga relationer och vara drivande i produkt- och affärsutveckling med syfte att utveckla dagligvarukunder till att bli ännu mer framgångsrika inom egna märkesvaror, EMV. Du kommer bland annat att bearbeta kedjor och centrala kunder i Norden, ansvara för upphandlingar, kontraktsförhandlingar samt kategoriarbete inom Private Label. Till din hjälp har du duktiga kollegor som kan bistå dig, där du är drivande och initiativtagande i olika kundprojekt.

Du utgår från vårt kontor i Vårgårda där vi tillverkar ett kvalitativt och brett sortiment inom hund- och kattmat. Här utvecklas och produceras även produktportfolion till externa varumärken och aktörer, vilket utgör avdelningen Private Label. Du kommer att rapportera till Business Unit Manager Private Label och får en självständig och viktig roll med stor möjlighet att driva utvecklingen inom ditt affärsområde.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro. Doggy är ett företag på frammarsch, med ett bra säljstödsystem, vi står för många bra innovationer och man har den senaste tekniken till sin hjälp. Doggy är ett familjärt bolag som erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med fin tillväxt och stor affärspotential.

Din profil
Vi söker efter dig som tycker om att göra lönsamma affärer och gillar att själv hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet. Tjänsten passar dig som trivs med att jobba självständigt, strukturerat och målinriktat med att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är mer än en förvaltare; du utvecklar och driver ditt eget arbete och tycker om att påverka. Du utmanas av förändring och tycker om att utvecklas.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av KAM-roll eller liknande inom Fast Moving Consumer Goods, FMCG. Har du tidigare arbetat mot dagligvaruhandeln är detta en stark fördel då du troligen har upparbetade kontakter och en god insyn i hur marknaden fungerar. 

Vi ser gärna att du har en vidareutbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning. Din analytiska förmåga och teoretiska kunskap vad gäller ekonomiska samband gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt i ett bolag. 

Att du har dokumenterat goda säljresultat och kategoriarbete inom FMCG och till olika återförsäljarled ser vi som självklart. Eftersom kommunikation sker såväl lokalt som internationellt är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Kontakt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Doggy med Säljpoolen.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-7045182 eller Dan Andersson på telefon 031-7045171.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten använde han kunskapen som han hade fått med sig från Skottland, om hur man tar vara på spillet vid tillverkning av ångpreparerade havregryn. Han förfinade och utvecklade tekniken fram till 1903 då han presenterade vårt allra första hundfoder 'Vårgårda Hundmjöl'.

År 1955 lanserade vi på Doggy vårt första helfoder och 50 år senare är vi först i världen med att erbjuda våtfoder i Tetra Recart. Idag är Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 160 anställda, en årlig omsättning på?650 miljoner kr och ägs av PPF, Partner in Pet Food. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy, Robur, Bozita och Katty. Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy 'kärlek från Vårgårda i varje matskål'. 

Sökord: säljare, försäljare, dvh, dagligvaruhandel

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Key Account Manager till Doggy AB, Vårgårda
Säljpoolen Vårgårda Heltidsanställd
Eventprojektledare
Inhouse Göteborg Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Key Account Manager
More Space Nordic AB Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 84df8c9bcb96426fb8e0c5e1a70a68