Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Key Account Manager till Canon Business Center Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Key Account Manager till Canon Business Center Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Key Account Manager till Canon Business Center Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Canon Svenska AB söker nu

Key Account Manager till Göteborgsregionen

Har du en gedigen erfarenhet av att arbeta med större företag inom B2B-försäljning och tilltalas av att arbeta resultat- och målfokuserat? Brinner du dessutom för att driva affärer och skapa långsiktiga relationer?

Vi söker nu en säljare som ska inrikta sig på att arbeta med i huvudsak våra medium-large kunder och potentiella kunder med bas i Göteborgsområdet.

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Kombinationen av ny teknologi och nya tjänster ger våra kunder ökad effektivisering av sina affärsprocesser. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom print managementtjänster, informationshantering samt digitaliserings- och robotiseringstjänster, hjälper företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen.

Arbetsuppgifter
I rollen som Key Account Manager kommer du att fokusera på både våra nuvarande och framtida kunder, fokus kommer att ligga på större företag i den privata sektorn och försäljning av både marknadsledande print managementtjänster samt Canons breda och väletablerade tjänsteutbud inom digitalisering, informationshantering och robotisering.

Du kommer att vara ansvarig för att driva affären från ax till limpa där bl.a. aktivt uppsökande försäljning via kundbesök, digitala möten och telefonkontakt blir en del av din vardag, såväl som att sätta dig in i och analysera kundernas processer, utmaningar och behov. I rollen ingår ansvar för din egen kundplattform, upphandlingar, marknadsaktiviteter, samt upprättandet av affärsplaner.

I dina affärer kommer du bl.a. att ha möjlighet att samarbeta med tekniska specialister, projektledare, BID-team, servicechef, marknadsavdelning och produktchefer för att tillsammans kunna presentera en helhet från företaget. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och vi värderar ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.

Vi erbjuder

Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor och personliga utvecklingsprogram (My Canon Journey) där du finner allt från utbildningar inom komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina behov, arbetsuppgifter och utveckling.

'Mitt mål är att skapa branschens starkaste säljteam inom SME med en stadig tillväxt i regionen. Det gör vi genom att hela tiden främja personlig utveckling och framgång ihop med resten av kollegorna. För mig är bra affärer något som skall vara roligt men framför allt något som tillför värde för kunden. Vägen dit bygger på driv, fokus och högt engagemang.'

- Marcus Hällås, Sales Manager

Läs även vad Håkan Marcusson, Regional Manager, har att säga om framtidsvisionen för region Sydväst på [ Link removed ]

Din profil
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella.

Vi söker dig som har en gedigen arbetserfarenhet inom B2B-försäljning samt som brinner för att driva affärer och för att skapa långsiktiga relationer. Eftersom nykundsbearbetning ingår i rollen är det starkt meriterande om du har kunskaper inom även detta område, då med fokus på större företag. Det är även fördelaktigt om du har erfarenhet av funktions- och SAAS-orienterad försäljning.

För att lyckas behöver du ha en hög affärsmässig kompetens samt en god förståelse för hur ett generellt företags olika processer och informationsflöden ser ut, samtidigt som du rör dig obehindrat på alla nivåer hos våra kunder. Du är även van att arbeta utifrån uppsatta budgetmål med ett resultatinriktat synsätt och fokus på affärer.

Du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad för våra kunder. Du är van att ta egna initiativ, är kreativ och erkänt duktig inom ditt område, en lagspelare som uppskattar ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Canon i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

Vi ser även att du:

  • Har minst ett antal års erfarenhet av lösningsorienterad B2B-försäljning till företag i medium till large-segmentet, (> 70 kontorsanställda) gärna inom samma eller relaterad bransch/IT)
  • Någon form av högskoleutbildning eller snarlik eftergymnasial utbildning är meriterande men ej ett krav
  • Har minst grundläggande kunskaper kring företagsstruktur och företagsekonomi
  • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt B-körkort

Vi värderar dina personliga kunskaper, kompetens och erfarenhet högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på  031-7045171 eller Peter Nilsson [ Link removed ] som vi samarbetar med i denna rekrytering. 

I din ansökan ser vi gärna att du kopplar din bakgrund/erfarenhet och utvecklar vad du ser att du kan tillföra i rollen som KAM.

Vi ber er vänligen observera att vi i inledande fas arbetar med webbaserade tester från leverantören Master. 

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, [ Link removed ] . 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort 'att leva och arbeta tillsammans för allas bästa'. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Sökord: försäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare,

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 347fbee1008747b8b8c67b129d8f72