Jobbet Key Account Manager till AddMobile har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Key Account Manager till AddMobile publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Key Account Manager till AddMobile

Om företaget

AddMobile grundades 2004 och har sedan starten varit på ständig frammarsch. Företagets filosofi är att skapa digitala användarvänliga lösningar som effektiviserar vardagen för företag inom bygg- och anläggningsbranschen ­­– så att de kan fokusera på att bygga vårt samhälle. AddMobiles nära samarbete med sina kunder gör att produkterna utvecklas tillsammans. Detta har lett till att lösningarna både fungerar och används i branschen -­ på riktigt.

AddMobile är specialister på projekthantering- och arbetsordersystem och är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige idag. Företaget erbjuder även elektroniska körjournaler, personalliggare, verktygshantering och passagelösningar med ID06. Projekthantering- och arbetsordersystemet hjälper idag fler än 10 000 användare att arbeta smartare.

Nu utökar de sitt säljteam och söker en Key Account Manager med syftet att proaktivt utveckla befintliga kundrelationer.

Din roll som Key Account Manager

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för AddMobiles största kundkonton runtom i landet. Du arbetar proaktivt med att bredda och utveckla existerande affärer så att AddMobile förblir det självklara valet för bygg- och anläggningsbranschen. Du blir en del av ett sammansvetsat och målmedvetet säljteam om åtta personer som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva. 

Dina kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet som Key Account Manager eller motsvarande
  • Erfarenhet inom B2B och tjänsteförsäljning
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Körkort

Utöver ovan nämnda krav ser vi att du är en lösningsfokuserad och ansvarsfull Key Account Manager som inger ett naturligt förtroende hos kunder. Du strävar alltid efter att leverera på topp och tar ägandeskap för att på bästa sätt utveckla kundrelationer och affärer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%. Direktrekrytering

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Key Account Manager till AddMobile intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till